13 Ağustos 2008, Çarşamba 12:56:53

SKY Havayolları tam gaz!

SKY Havayolları'nın filo genişletme çalışmaları çerçevesinde bünyesine dahil olan A320 model 'Side' isimli ve TC-SKK tescilli üçüncü Airbus uçağı Antalya Havalimanına indi...
  • Bence en güzel renkli olan uçak sarı değil siyah olanı..
  • SKY Havayollarının bir süredir yeni genç yönetimle daha dinamik bir şirket haline geldiğini gözlemliyoruz.sezonda yeni uçak getirmek ve uçurabilmek tebrikler.
  • Zaten Sky ada bu yakisir.Tebrikler
  • Helal olsun , kac aylardan beri ucak arayan ve getirtemeyen ve personeli tarafindan 4 goz yeni ucak gelcekmi gelmicekmi bekleten firmalara ders olsun diyorum , illaki Boeing olacak hikayesine kapilip firma stratejisini bozmayanlara DERS ve ORNEK olsun BRAVO size , ama personelin maaslarini yatirmaya unutmayin , daha birsuru maas alacak var sizden sayin Gorgulu .
  • Merak ediyorum. Isparta kazasının raporunun neden yayınlanmadığı konusunda Airporthaber'in bir bilgisi var mı acaba?
  • Tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. 6 aydır uğraşıp uçak getiremeyen bazı yeni kurulan şirketlere nazaran bir kalemde 3 uçak getirdi Sky. hayırlı uçuşlar
  • Kayi grubunu uzaktanda olsa takip ediyorum yaptiklari yapacaklarinin kanitidir bence. Tahir beyin sirketin basina gecerek tecrubesi ile kayi grubuna cok seyler kazandiracagina inaniyorum.
  • Hayirli olmasi dilegi ile,Görgülü kardesler ve Kayitur ailesine basarilar dilerim.
  • KayiGroup ailesinin yegane firmalarindan birisi olan SKY Airlines in yatirimlarina devam ederek basarilarini arttirmalarini temenni ediyorum.
  • Bu yatırım antalya'ya, akdeniz'e ve Türkiye'dir. Teşekkürler Sky..

Uçağı karşılarken Kayıgroup Yürütme Kurulu Başkanı ve SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü duygularını şöyle ifade etti: “Türk turizmine ve sivil havacılığına etkin şekilde destek veren ve bu desteğini sürdürecek olan Kayıgroup ve SKY Havayolları ailesinin yeni üyesi dünyanın en önemli antik kentlerinden birisinin ismini taşıyor. Uçağın adını 'Side' koyduk. Bir kez daha Akdeniz’e ve turizmin kalbi olan şehrimiz Antalya’ya olan sevgimizi kanatlandırmak istedik. Antalya’nın güneşini simgeleyerek uçak rengimizi sarı seçtik” şeklinde konuştu.

Jupiter ve Antalya isimli uçakları aracılığında Avrupalı üretici Airbus ile başlayan işbirliği ve filoya yeni eklenen Side ile birlikte SKY Havayolları, filosu genişlemeye devam ediyor.

SKY Havayolları tam gaz!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Gloomy ~ 16 yıl önce
Bence en güzel renkli olan uçak sarı değil siyah olanı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abcd ~ 16 yıl önce
SKY Havayollarının bir süredir yeni genç yönetimle daha dinamik bir şirket haline geldiğini gözlemliyoruz.sezonda yeni uçak getirmek ve uçurabilmek tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Zaten Sky ada bu yakisir.Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam edin ~ 16 yıl önce
Helal olsun , kac aylardan beri ucak arayan ve getirtemeyen ve personeli tarafindan 4 goz yeni ucak gelcekmi gelmicekmi bekleten firmalara ders olsun diyorum , illaki Boeing olacak hikayesine kapilip firma stratejisini bozmayanlara DERS ve ORNEK olsun BRAVO size , ama personelin maaslarini yatirmaya unutmayin , daha birsuru maas alacak var sizden sayin Gorgulu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Merak ediyorum. Isparta kazasının raporunun neden yayınlanmadığı konusunda Airporthaber'in bir bilgisi var mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 16 yıl önce
Tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. 6 aydır uğraşıp uçak getiremeyen bazı yeni kurulan şirketlere nazaran bir kalemde 3 uçak getirdi Sky. hayırlı uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beachholidays/HOLLANDA ~ 16 yıl önce
Kayi grubunu uzaktanda olsa takip ediyorum yaptiklari yapacaklarinin kanitidir bence. Tahir beyin sirketin basina gecerek tecrubesi ile kayi grubuna cok seyler kazandiracagina inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Hayirli olmasi dilegi ile,Görgülü kardesler ve Kayitur ailesine basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
KayiGroup ailesinin yegane firmalarindan birisi olan SKY Airlines in yatirimlarina devam ederek basarilarini arttirmalarini temenni ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RumuzAntalya ~ 16 yıl önce
Bu yatırım antalya'ya, akdeniz'e ve Türkiye'dir. Teşekkürler Sky..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000