18 Eylül 2009, Cuma 11:55:12

Kışa Voyage Lipsos SPA İle Hazırlanın

Yüksek kalitesi ile V-Care, "Beklentilerinize Göre" tatil anlayışını benimseyen Voyage Belek misafirlerine ayrıcalıklı tatil imkânını sunuyor.

Belek’te çam ağaçlarının arasına bir mücevher gibi yerleşen Voyage Belek, modern tasarımıyla doğaya uyumunu, mimarisinde birleştiriyor. Altın sarısı kumsalı ve 5 farklı özellikteki havuzuyla Voyage Belek'te deniz ve güneşin keyfine varacaksınız. Müşterilerin her türlü ihtiyacı düşünülerek özenle hazırlanan odalarda, split klima, yerel ve uydu programlı LCD TV’ler, ücretsiz kasa gibi her türlü ayrıntı yer alıyor. Voyage Belek, Antalya havalimanına 35 km., Belek’e 2 km.’lik mesafede, İskele Mevkii’nde yer alıyor. Doğaya uyumlu mimari üslubu tercih eden Voyage'ların yeni halkası Belek'in mimarisi de bu anlayışa uygun olarak tasarlandı. Voyage Belek, 3 ana bina ve bungalovlarda yer alan kara ve deniz manzaralı odalardan oluşuyor.

Dokunuşlarla gelen sağlık ve güzelliğin birleştiği yer, Voyage Lipsos SPA tatilinizi daha keyifli hale getirecek… Yorgunluğunuzu gidermek ve kendinizi yenilemek için bedensel, ruhsal ve zihinsel arınmayı yaşayacağınız Voyage Lipsos Spa & Welness Center’da yüz - vücut bakımları ve masaj terapilerinin yanı sıra anti - aging bakımlar da yapılıyor. Masaj yatağınıza uzandığınızda egzotik kokularla hafiflemeye ve Uzakdoğu’dan gelen uzman terapistlerin özel dokunuşlarıyla rahatlamaya başlayacaksınız. Hamam, sauna, buhar banyosunun yanı sıra istenildiği takdirde ücret karşılığı kese, sırt ve boyun masajı, tüm vücut masajı, medikal sırt masajı, Thai Masajı da tesiste misafirlerin sağlığına sunuluyor.

Voyage Otelleri Genel Koordinatörü Adnan Özsoy, Voyage Belek’te sunulan imkanlarla ilgili şunları aktarıyor:”Voyage Belek, eşsiz mimarisi, şık tasarımı ve berrak denizi ile tatilcilerin vazgeçilmesi oluyor. Tüm bu güzelliklere rahatlatıcı SPA hizmetleri ve güleryüzlü servisimiz eklendiğinde, yorgunluklar unutulup gidiyor. Bunu misafirlerimizin ayrılırlarken yüzlerindeki canlılıktan ve memnuniyetlerinden gözlemleyebiliyoruz.”

Voyage Belek’te "ultra her şey dahil" konsepti ile göz kamaştıran, yetişkinler için ayrı çocuklu aileler için ayrı oluşturulmuş iki ana restoranda kahvaltı, öğle ve akşam büfesi,  24 saat açık bistro, ayrıca köy kahvaltısı, snack, gözleme, pastane, tost evi, sütlü tatlılar büfesi, dondurmacı, seyyar meyve arabası, döner köşesi imkanları var. Ayrıca çeşitli ülkelerin mutfaklarını yansıtan tam yedi a la carte restoran’da, her misafir kendi tercihine uygun lezzetleri tatma imkânı bulabilecek. Japon mutfağının sunulduğu Teppanyaki restoranda ek bir A la carte Restaurant olup ücret karşılığı hizmet veriyor. Voyage Belek, size eşsiz olanaklarla donatılmış, hayallerinizdeki tatili yaşatacak.

Kışa Voyage Lipsos SPA İle Hazırlanın

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000