22 Aralık 2012, Cumartesi 08:14:32

HAVALİMANINDA TEKNOLOJİK KAÇAKÇILIK

Antalya Havalimanı'nda bir kişinin valizinde yurda kaçak yollarla sokulmak istenen 887 adet elektronik sigara aroması, şarj aleti, pili ve ucu ile elektronik sigara seti ele geçirildi.
  • NE OLURSA OLSUN... BIR YOLCU GÜMRÜK MUHAFAZ MEMURUNA MURACAAT ETMEZDEN GÜMRÜKTEN DISARIYA CIKMAYA KALKIYORSA TABIKI YASAL ISLEM YAPMALARI LAZIM... YAKALIYAN GÜMRÜK MUHAFAZ GÖREVLILERINI TEBRIK EDIYORUM...
  • Haberi duyan da ciddi bir teknolojik olay sanıyor

Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde, Almanya'dan gelen C.M adlı yolcunun hareketlerinden şüphelenen Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Havalimanı Gümrük Müdürlüğü ekipleri, yolcunun valizlerinde arama yaptı.

Yapılan aramada, 887 adet elektronik sigara aroması, şarj aleti, pili, ucu ve elektronik sigara seti bulundu. Olayla ilgili olarak C.M hakkında "yurda kaçak yollarla eşya sokmaktan" yasal işlem başlatıldığı kaydedildi.


Ele geçirilen eşyaların, 30 bin lira değerinde olduğu bildirildi.

HAVALİMANINDA TEKNOLOJİK KAÇAKÇILIK

Yorumlar

TABIKI KACAKCILIK ~ 11 yıl önce
NE OLURSA OLSUN... BIR YOLCU GÜMRÜK MUHAFAZ MEMURUNA MURACAAT ETMEZDEN GÜMRÜKTEN DISARIYA CIKMAYA KALKIYORSA TABIKI YASAL ISLEM YAPMALARI LAZIM... YAKALIYAN GÜMRÜK MUHAFAZ GÖREVLILERINI TEBRIK EDIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknolojik kaçakçılık? ~ 11 yıl önce
Haberi duyan da ciddi bir teknolojik olay sanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000