04 Aralık 2009, Cuma 07:56:56

Fraport, havalimanı kullanım ücretlerini artıracak...

Alman havalimanı işletmecisi Fraport, havalimanı kullanım ücretlerinde artış yapma kararı aldı.
  • kim tutar sizi su 3 lira otapark 6 lira çay 5 lira kola 7 lira her yolcu 15 dolar kiralar o biçim ver güvenliğe 650 lira olma antalyaspora sponsor tasarruf adına kapat terminal 2 yi çıkar o kadr adamı işten yazın turısten kışın hacıdan ne güzel memleket ne ala iş
  • Artir Fraportcum artirr.......bizim miletimize yarar........ ne demisler openi severler bizde.......yuzyil once isgal ile yapilirdi simdi......baska...... isgal ,artislara karsi cikinca gerceklesir........Asker.......
  • Yabancı orijinli ama vergisini tıkır tıkır veren bir firma. Bazıları gibi vergi kaçırıp milleti TAVlamıyor, ya da koca aprona 2 TowCar 8 Cobus bırakıp "yeterLİ MAKina parkımız da var, bu işler niye yoluna girmiyor?" diye ortada dolanmıyor... :)

Avrupa’nın önde gelen havalimanı işletmecilerinden olan ve Türkiye’de de IC Holding ile ortaklık kurup Antalya Havalimanı’nın işletmeciliğini de gerçekleştiren Fraport, merkezi olan  Frankfurt Havalimanı’nda kullanım ücretlerini artırma kararı aldı.

Eğer planlanan gerçekleşirse iki yıl içinde Frankurt Havalimanı’ndaki vergiler yüzde 12.5 oranında artacak. Gelecek yıl Temmuz 2010’da havalimanı kullanım ücretleri yüzde 7, havalimanı vergileri yüzde 4 artış gösterecek.

Ayrıca Ekim 2010’da ek olarak yüzde 3 daha artış olacak.

"VARLIĞIMIZI SÜRDÜREBİLMEK İÇİN EN ÖNEMLİ ETKEN"

Fraport yönetim kurulu başkanı Dr. Stefan Schulte, havalimanı vergilerinin büyük çaplı havalimanı harcamalarının finanse edilebilmesi ve Fraport’un varlığını sürdürebilme ve rekabet edebilmesi için en önemli etkenlerden birisi olduğunu belirtti.

Fraport’un, şu an ki veriler değerlendirildiğinde Frankurt Havalimanı Genişleme Programı dâhilinde yıllık olarak büyümeye ve modernizasyona ayırdığı para 1 milyar euro. Schulte, bu giderlerin büyüyen hava trafiği, ek havalimanı vergileri ve büyüyen perakende satış faaliyetleri ile kazanılacağını belirtti.

Fraport ve partner havayolu şirketleri havalimanı vergilerinin programını belirlemek için anlaşmaya çalışıyorlar ancak kesin karar 19 Şubat 2010’da yapılacak toplantıda alınmak üzere ertelendi.

 

Fraport, havalimanı kullanım ücretlerini artıracak...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kim tutar sizi su 3 lira otapark 6 lira çay 5 lira kola 7 lira her yolcu 15 dolar kiralar o biçim ver güvenliğe 650 lira olma antalyaspora sponsor tasarruf adına kapat terminal 2 yi çıkar o kadr adamı işten yazın turısten kışın hacıdan ne güzel memleket ne ala iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Artir Fraportcum artirr.......bizim miletimize yarar........ ne demisler openi severler bizde.......yuzyil once isgal ile yapilirdi simdi......baska...... isgal ,artislara karsi cikinca gerceklesir........Asker.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yabancı orijinli ama vergisini tıkır tıkır veren bir firma. Bazıları gibi vergi kaçırıp milleti TAVlamıyor, ya da koca aprona 2 TowCar 8 Cobus bırakıp "yeterLİ MAKina parkımız da var, bu işler niye yoluna girmiyor?" diye ortada dolanmıyor... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000