04 Temmuz 2012, Çarşamba 08:20:28

ANTALYA HAVALİMANI DÜŞÜŞTE...

Antalya'ya havayolu ile gelen turist sayısı, 2012 yılının ilk 6 aylık döneminde, geçen yıla göre yüzde 7 düşüş gösterdi...
  • Antalya havalimanına gelen yolcu sayısında niçin düşüş var?Hotelllerin pahalılılığı, yeşilin her gelen gün yok olması ve şehir adeta beton yığınına dönüşmesidir 10 sene sonra hoteller hiç bir müşteri bulamayacaklardır beğenmedikleri Rusları bile arayacak durumuna düşeceklerdir 10 sene sonra yapılan yatırımlar atıl durumuna gelecektir olan dünyanın en güzel şehri Antalya'ya olacaktır bunun için biran önce ciddi önlemler alınması gerekir..
  • Arkadaşım Senin iki Başlılarla ilgili bir sorununmu var ? :) Koca iki Holdingin birleşiminde İşletilen bir kuruluşta tabiki koca iki Genel Müdürün kontrol ve direktifleri ile yönetilen havalimanı olur.Bakkal dükkanmı burası sanıyorsun.İş lazımsa tekrar git İK ya belki degerlendirirler .
  • İki başlı bir havalimanında bu kadar yolcuya hizmet verilmesi bile sürpriz.

 

Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün Havalimanı gelen yolcu istatistiklerinden derlediği bilgilere göre, haziran ayında Antalya'ya giriş yapan ziyaretçi sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7 azalmayla 4 milyon 19 bin 519 kişi oldu.

2010 yılının aynı döneminde gelen ziyaretçi sayısı 3 milyon 764 bin 574 kişi olurken 2011 yılının aynı döneminde gelen ziyaretçi sayısı 4 milyon 333 bin 784 kişi olmuştu. Bu veriler ışığında ilk altı aylık dönemde 2011'e göre 314 bin 265 kişilik bir azalma olduğu görülüyor. (Turizmdebusabah)

ANTALYA HAVALİMANI DÜŞÜŞTE...

Yorumlar

Antalya ~ 12 yıl önce
Antalya havalimanına gelen yolcu sayısında niçin düşüş var?Hotelllerin pahalılılığı, yeşilin her gelen gün yok olması ve şehir adeta beton yığınına dönüşmesidir 10 sene sonra hoteller hiç bir müşteri bulamayacaklardır beğenmedikleri Rusları bile arayacak durumuna düşeceklerdir 10 sene sonra yapılan yatırımlar atıl durumuna gelecektir olan dünyanın en güzel şehri Antalya'ya olacaktır bunun için biran önce ciddi önlemler alınması gerekir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iki Başlıklı Okuyucuya ~ 12 yıl önce
Arkadaşım Senin iki Başlılarla ilgili bir sorununmu var ? :) Koca iki Holdingin birleşiminde İşletilen bir kuruluşta tabiki koca iki Genel Müdürün kontrol ve direktifleri ile yönetilen havalimanı olur.Bakkal dükkanmı burası sanıyorsun.İş lazımsa tekrar git İK ya belki degerlendirirler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İki ~ 12 yıl önce
İki başlı bir havalimanında bu kadar yolcuya hizmet verilmesi bile sürpriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000