02 Şubat 2012, Perşembe 20:05:02

2. TERMİNAL DE OPEN GATE OLACAK

2011'de Avrupa'nın En İyisi seçilen ICF Airports Antalya Havalimanı, 2012'ye yeniliklerle başladı. 2. Dış Hatlar Terminali’nde Aralık ayında başlayan yenileme ve gelişme çalışması, Mart ayının başında sona erecek.
  • ICF,te bina ve diğer herşey çok güzelde ya personellerin kalitesi nasıl hiç soran varmı.ne müdürü müdür, ne şefi şef,ne supervısıor,u sup,ne de alt personeli vasıflı...al birini vur ötekine hepsinde bir hava bir ego herşeyi en iyi ben bilirim havası birde herkes bir üstünün kuyusunu üsttekilerde ilerde kendine rakip olabilecek kişilerin ayağını kaydırma derdinde.önce çalışnaların kişisel kaliteleri yükseltilsin sonra binanın.
  • istanbul(ltba) u geçse de su antalya havalanı nası işletilirmiş bi kapak olsa:)
  • tek open gate le bıtmesın devamı gelsın...
Türkiye’de ilk olarak ICF Airports Antalya Havalimanı’nın 1. Dış Hatlar Terminali’nde hayata geçirdiği ve yolcu konforunu arttıran "Open Gate" projesi, 2. Dış HatlarTerminali’nde de uygulanacak.

Geçtiğimiz yıl, Avrupa Havalimanları Birliği (ACI Europe) tarafından “10-25 milyon yolcu” kategorisinde “En İyi Havalimanı” seçilen ICF Airports Antalya Havalimanı, 2012 yılına yeniliklerle başladı. Havalimanının geçtiğimiz Aralık ayında başlayan 2. Dış Hatlar Terminali yenileme çalışması, Mart ayının başında sona erecek. Bu kapsamda Avrupa’daki birçok havalimanında uzun yıllardır uygulanan ve Türkiye’de ilk olarak ICF Airports Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar Terminali'nde 2011 yılının Nisan ayında hayata geçirilen "Open Gate", 2. Dış Hatlar Terminali’nde de uygulanmaya başlanacak. Böylece, 2. Dış Hatlar Terminali’nde de yolcuların daha rahat ve geniş bir ortamda beklemeleri ve sonrasında uçaklarına binmeleri sağlanacak. ICF Airports’a terminalde yolcu konforunun yanısıra operasyon esnekliği de getirecek olan bu uygulama, havayolu şirketlerinin ani uçak kapısı değişikliğine gitmeleri halinde yolcuların yaşadıkları sorunları da ortadan kaldıracak.

Fraport-IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği A.Ş., kısa adıyla ICF Airports Antalya şirketinin yönetim kurulu başkanı Serhat Çeçen’den alınan bilgilere göre IC Holding bünyesindeki İÇTAŞ AŞ tarafından yapılan ve inşaatı devam eden proje çerçevesinde, 2. Dış Hatlar Terminali'nin bekleme salonlarındaki bölmeler ve biniş kapıları öncesi güvenlik kontrol noktalarındaki ekipmanlar tamamen kaldırılacak ve ana merkezdeki pasaport kontrol kabinlerinin önüne yerleştirilecek.

Böylece yolcular güvenlik ve pasaport kontrollerini tek noktada yaptırabilecekler. Open Gate çalışmalarına ek olarak terminal binası yaklaşık 4000 metrekare ek inşaat ile genişletilecek. Bu genişleme ile 10 adet yeni check-in kontuarı hizmete alınacak ve yolcuların bilet ve bagaj işlemleri hızlandırılmış olacak; ayrıca giden yolcu girişi de genişletilerek ilave x-ray cihazları konulacak ve yolcuların daha seri bir şekilde terminale girişleri sağlanacak. Tüm bunlara ek olarak, 2. Dış Hatlar Terminali’nde hava tarafı diye adlandırılan biniş kapıları bölümüne 500 metrekarelik sigara içme salonu inşa edilecek ve yolcuların önemli bir kısmının talebi de yerine getirilmiş olacak. Sözkonusu projenin tamamı için 10.4 mn Avroluk bir yatırım öngörüldüğünü belirten Serhat Çeçen, söz konusu olan yolcu konforu ve inovasyon olduğunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını sözlerine ekledi.

ICF Airports Antalya Havalimanı, 1. ve 2. Dış Hatlar Terminalleri, 2010 yılına göre yüzde 10’un üzerinde bir artışla 2011 yılında toplam 10 milyon 701 bin 147 turisti ağırladı. 2010 yılında Antalya’ya havayolu ile gelen turist sayısı 9 milyon 580 bin 322 kişi olmuştu.

2. TERMİNAL DE OPEN GATE OLACAK

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ICF,te bina ve diğer herşey çok güzelde ya personellerin kalitesi nasıl hiç soran varmı.ne müdürü müdür, ne şefi şef,ne supervısıor,u sup,ne de alt personeli vasıflı...al birini vur ötekine hepsinde bir hava bir ego herşeyi en iyi ben bilirim havası birde herkes bir üstünün kuyusunu üsttekilerde ilerde kendine rakip olabilecek kişilerin ayağını kaydırma derdinde.önce çalışnaların kişisel kaliteleri yükseltilsin sonra binanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
istanbul(ltba) u geçse de su antalya havalanı nası işletilirmiş bi kapak olsa:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tek open gate le bıtmesın devamı gelsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000