16 Haziran 2011, Perşembe 17:00:26

ZİMBABWE ZOR DURUMDA!

Borç batağındaki Zimbabwe Havayolları, faturaları ödemediği gerekçesiyle yakıt alamadığı için Londra ve Güney Afrika uçuşlarını iptal etmek zorunda kaldı...
  • thy nereye aliyor, sirket olarak hisseleri hep dususte ve borc batagina girdiler kisa donem borclari bir sirket icin en onemli olaydir
  • THY satın alsın...
  • cok uzucu
  • Birilerinden örnek almışlar galiba! Bilet paraları nereye gitti? Biletleri 90 gün vadeli mi sattınız? Siz de mi otel yaptırdınız, siz de mi yeşil masaları ziyaret ettiniz? Bu işte her şey peşin, kimi kandırıyorsunuz? Sizi gidi sizi! Biz bu filmleri çok gördük. Bu işin masterlı üstadları var yahu! Herhalde tanışıyorsunuz!
Borç batağındaki Zimbabwe Havayolları, faturaları ödemediği gerekçesiyle yakıt alamadığı için Londra ve Güney Afrika uçuşlarını iptal etmek zorunda kaldı. Üst düzey bir havayolu yetkilisi, uçuşların yakıtsızlıktan kaynaklandığını doğruladı. Yetkili, şirketin 1. 6 milyon dolar borcu olduğunu söyledi. 
 
İsmini vermeyen havayollarından görevli bir müdür ise , AFP'ye yaptığı açıklamada, " Uçuşları ertelemekten başka çaremiz yoktu. Yakıt firması birikmiş ödemeleri tahsil etmeden yakıt vermemekte ısrar etti. Dün Güney Afrika, bugün ise Londra uçağımız havalanamadı" dedi. 
 
Ertelenen uçuşların nedeni hakkında yorum yapmaktan kaçın Zimbabwe Havayolları Genel Müdürü Innocent Mavhunga, yolcuların başka firmalarla gönderildiğini anlattı. 
 
Geçen ay da Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği(IATA), 280 bin Dolar ödenmemiş aidattan dolayı Zimbabwe Havayolları'nın uçuşlarını durdurmuştu.
ZİMBABWE ZOR DURUMDA!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
thy nereye aliyor, sirket olarak hisseleri hep dususte ve borc batagina girdiler kisa donem borclari bir sirket icin en onemli olaydir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY satın alsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok uzucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birilerinden örnek almışlar galiba! Bilet paraları nereye gitti? Biletleri 90 gün vadeli mi sattınız? Siz de mi otel yaptırdınız, siz de mi yeşil masaları ziyaret ettiniz? Bu işte her şey peşin, kimi kandırıyorsunuz? Sizi gidi sizi! Biz bu filmleri çok gördük. Bu işin masterlı üstadları var yahu! Herhalde tanışıyorsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000