03 Ocak 2009, Cumartesi 11:10:59

Zanlı, Havalimanında yakalandı

Erzurum'da önceki gün şef garsonu hayati tehlike arz edecek şekilde bıçakla yaraladığı ileri sürülen zanlı, Hollanda'ya kaçmak için gittiği Erzurum Havalimanı'nda son anda yakalandı...
  • ne guzel işte zanlımız hava alanında fırst class karsılanmıs.sewıyorum ben bu turk polısını yaa

Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Güzelyurt Restoran'da şef garson olarak çalışan 64 yaşındaki Ahmet Yılmaz'ı kalbinden bıçakladıktan sonra yaya olarak kaçan zanlı, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Olay sonrası hiçbir görgü tanığının olmaması ve ağır yaralı olarak Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yatan Ahmet Yılmaz'ın ifadesinin alınamaması üzerine son çare olarak civardaki güvenlik kameralarının görüntülerini saniye saniye inceleyen Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekipleri, zanlının eşkalini tespit edebildi. Daha sonra zanlının peşine düşen Cinayet Masası'nda görevli sivil ekipler, zanlıyı Hollanda'ya kaçmak için gittiği Erzurum Havalimanı'nda uçağa binmesine 5 dakika kala yakaladı. Zanlının kimliği açıklanmazken, uyuşturucu kullandığı ve şizofren hastası olduğu öğrenildi.

Zanlı, Havalimanında yakalandı

Yorumlar

flyduck ~ 15 yıl önce
ne guzel işte zanlımız hava alanında fırst class karsılanmıs.sewıyorum ben bu turk polısını yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000