22 Kasım 2013, Cuma 15:26:20

YOZGAT'TA UÇAKTAN PARÇA DÜŞTÜ!

Amasya Merzifon’dan eğitim amaçlı havalanan ve Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi üzerinden geçen eğitim uçağından yakıt tankı düştü.
  • Bravo diyorum yorumlarınıza(!) yok daha neler köye bomba atmak istemiş olabilirmiş. Belli ki uçağın harici yakıt tankında bir sorun çıkmış. Köylünün "uçak düşüyordu, bu parça düşünce kurtuldu" demesinin sebebi uçağın yakıt tankını jettison etmek istemesi. Belli ki temiz bir arazi bulmuş alçalmış ve oraya atmak zorunda kalmış. Bu kadar art niyetli olmayın yahu
  • işin içinde iş vardır, bence darbeye eksik teşebbüs olmuş bu, hemen soruşturma açılmalı ve de yargılanmaları lazımdır. belki de bomba atacaktı sehven yakıt deposunu attı, nereden bileceksiniz ki.
  • Bılerek bırakılmıstır
  • Allah korumus köy halkini

 Amasya Merzifon’dan eğitim amaçlı havalanan ve Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi üzerinden geçen eğitim uçağından yakıt tankı düştü
.
Edinilen bilgiye göre saat 11.00 sıralarında Amasya Merzifon’dan havalanan askeri eğitim uçağı, Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi üzerinden geçtiği sırada uçaktan yakıt tankı ve askeri mühimmat düştü. Yeniyapan köyü Beşiktepe mevkiine düşen yakıt tankı ve mühimmatı gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.

Köylüler, F16 savaş uçağı olduğu tahmin edilen iki uçağın Yeniyapan köyü üzerinden geçerken uçağın birinin alçaldığını ve tank düştükten sonra tekrar yükseldiğini söyledi.

Yeniyapan Muhtarı Fevzi İriyarı, “Saat 11.00 sıralarında köyümüzün üzerinden 20 dakika arayla dört tane F16 savaş uçağı geçti. İkili gruplar halinde geçen uçaklardan önce geçen 2 uçaktan birinden parçalar düştü. Tam Beşiktepe mevkiinden geçerken uçakların biri alçalarak düşmeye başladı. Tam bu sırada parçalar düşünce uçak tekrar havalandı. Parçalar yere yanarak düştü. Parçalar düştükten sonra yerden dumanlar çıktı. Uçak parçalarının düşmesiyle jandarmaya haber verdim” dedi.

Jandarma güvenlik tedbiri alırken, parçaların taşınması için helikopter geleceği belirtildi.

YOZGAT'TA UÇAKTAN PARÇA DÜŞTÜ!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bravo diyorum yorumlarınıza(!) yok daha neler köye bomba atmak istemiş olabilirmiş. Belli ki uçağın harici yakıt tankında bir sorun çıkmış. Köylünün "uçak düşüyordu, bu parça düşünce kurtuldu" demesinin sebebi uçağın yakıt tankını jettison etmek istemesi. Belli ki temiz bir arazi bulmuş alçalmış ve oraya atmak zorunda kalmış. Bu kadar art niyetli olmayın yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
darbe ~ 10 yıl önce
işin içinde iş vardır, bence darbeye eksik teşebbüs olmuş bu, hemen soruşturma açılmalı ve de yargılanmaları lazımdır. belki de bomba atacaktı sehven yakıt deposunu attı, nereden bileceksiniz ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atılmıstır ~ 10 yıl önce
Bılerek bırakılmıstır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah korumus köy halkini

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000