08 Eylül 2010, Çarşamba 08:17:23

YOLCUNUN BAGAJI BİR ANDA AÇILINCA...

Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya gitmek isteyen Anson Wong'un çantası taşınırken havaalanında bir anda açıldı. Çantadan çok sayıda yılan çıktı!

Malezya'nın Penang adasından Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya gitmek isteyen Anson Wong'un çantası taşınırken havaalanında bir anda açıldı. Kuala Lumpur havaalanı polisi, içinde 95 boa yılan, iki gergedan yılanı ve matamata kaplumbağası bulunan çantanın sahibini gözaltına aldı. Önceki gün mahkemeye çıkarılan Wong, 6 ay hapis ve 61 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Yurt dışına 95 boa yılanın kaçırmak isteyen Malezyalı, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 26 Ağustos'ta Malezya'nın Penang adasından Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya gitmek isteyen Anson Wong'un çantası taşınırken havaalanında bir anda açıldı. Kuala Lumpur havaalanı polisi, içinde 95 boa yılan, iki gergedan yılanı ve matamata kaplumbağası bulunan çantanın sahibini gözaltına aldı. Önceki gün mahkemeye çıkarılan Wong, 6 ay hapis ve 61 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Anson Wong, 2001 yılında da yabani hayvan kaçakçılığından dolayı ABD'de 71 ay hapse mahkûm edilmişti. Yabani Hayatı Koruma Kurumu, cezayı az bulduklarını açıklayarak, hükümete olayı ciddiye almadığı için tepki gösterdi.

YOLCUNUN BAGAJI BİR ANDA AÇILINCA...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000