02 Şubat 2016, Salı 13:40:39

Yolcu uçağında patlama!

Bu sabah Somali'nin başkenti Mogadişu'dan Cibuti'ye hareket eden bir yolcu uçağında patlama meydana geldi.
  • Kaldiye bir sey yok. Ucagi bakima alirlar. Patlama olan kismi Hasar gormus. Kisimlari yani frem repler o bogede ne hasar gormusse. Kesilir. Taviye. Parcalar konur Zaten bu gibi elemanlar hazir olmasi lazim yoksa. Ucak fimasindan. Tedarik edilir.
  • her hafta bomba patlayan yer. tam filmlerdeki gibi. bu yolcuyu da biri öldürmek istemiştir... biz neden gidiyorsak...
  • Tekrar ucabilirmi yoksa KAL mi olur?
  • Bence bomba , tam yakıt tankinin üstündeki koltuk da parlatmis
  • Uçakta şoke eden patlama mı??? Asıl bu yorumlar beni şoke etti! Acaba bu haberleri gerçekten kaç tane bilinçli havacı okuyor ve yorum yapıyor? Bu sistemi denetleyen yok mu???
  • uçakta acil durum var slide patlatmayıp merdiven mi beklemişler ? yoksa slideları söküp satmışlarmı bunu bi açıklasınlar ilk önce bu nasıl bir saçmalıktır ?
  • Adanaliymis
  • Mogadişu merkez patlıyo herkes
  • arkadaşlar burada yorumların kalitesizliğinden şikayet etmişsiniz de bu yorumları atmayacak olsak neden bu siteye girelim? başka platformlarda da kayıt olmadan yorum atabiliyoruz. site trafik kaybeder ve reklam gelirleri azalır. yönetim bunu uygulamaz yani. ayrıca istediğimizi yazarız. zorla bir şey okutmuyoruz kimseye.
  • kabin gorevlilerinin hatasi.buna havacilikta holeonthemole deniyor.muhtemelen o koltukta oturan arkadas kabin duvarina fazla baski uygulamis. kabin gorevlilerinin bu konuda dikkatli olmali.

Bu sabah Somali'nin başkenti Mogadişu Havalimanı'nda büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Daallo Havayolları'na ait Airbus A321 tipi yolcu uçağı Modaişu-Cibuti uçuşu sırasında uçakta bir patlama meydana geldi.

Tam kanat dibindeki kabin kısmında yaşanan patlama sonrası uçak Mogadişu Havalimanı'na acil iniş gerçekleştirdi. Sorunsuz bir iniş gerçekleştiren uçakta, patlama sonrası 2 kişinin yaralandığı tespit edildi. Ancak daha sonra yaralı sayısı 3'e çıktı

Uçaktaki patlama nedeni araştırılırken, olayla ilgili başka detay verilmedi.

Patlama sebebinin uçağa yapılan bir saldırı yada uçağın içine yerleştirilmiş bir düzenek olup olmadığı henüz bilinmiyor.

*Güncellendi 16.45
Uçakta yaşanan patlama sonrası Somali'deki Balcad kasabası yakınlarında bir ceset bulundu. Cesedin, uçakta bombayı taşıyan kişi olabileceği iddia edildi.





Yolcu uçağında patlama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Havaci ~ 8 yıl önce
Kaldiye bir sey yok. Ucagi bakima alirlar. Patlama olan kismi Hasar gormus. Kisimlari yani frem repler o bogede ne hasar gormusse. Kesilir. Taviye. Parcalar konur Zaten bu gibi elemanlar hazir olmasi lazim yoksa. Ucak fimasindan. Tedarik edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mogadishu ~ 8 yıl önce
her hafta bomba patlayan yer. tam filmlerdeki gibi. bu yolcuyu da biri öldürmek istemiştir... biz neden gidiyorsak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Ucak ~ 8 yıl önce
Tekrar ucabilirmi yoksa KAL mi olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tamamen duygusal ~ 8 yıl önce
Üreticinin vereceği tamir veya yapısal eleman değişimiyle servise verilebilir. Maliyeti esas konu burada, uçağın yaşı göz önünde bulundurulup risk hesabı yapılır. Yoksa tamir edilemeyecek hasar yoktur.
Ercu ~ 8 yıl önce
Bence bomba , tam yakıt tankinin üstündeki koltuk da parlatmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hng ~ 8 yıl önce
Uçakta şoke eden patlama mı??? Asıl bu yorumlar beni şoke etti! Acaba bu haberleri gerçekten kaç tane bilinçli havacı okuyor ve yorum yapıyor? Bu sistemi denetleyen yok mu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adb ~ 8 yıl önce
uçakta acil durum var slide patlatmayıp merdiven mi beklemişler ? yoksa slideları söküp satmışlarmı bunu bi açıklasınlar ilk önce bu nasıl bir saçmalıktır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok yahu ~ 8 yıl önce
acil tahliye kaptan tarafindan gerekli gorulurse slidelar patlatilir. her acil durum evacuation gerektirmez.
Yahu ~ 8 yıl önce
Uçakta iki ölüden bahsediliyor içerde yangın ve duman olması habere göre yüksek oran taşıyor, bencede merdiven şart hocam. Sanırım en kötü açılan delikten atlanırdı kanat üzerinden. Kaptanın uygun görüşüde uyarsa buna tabi.
Kaptan ~ 8 yıl önce
Adanaliymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merkez ~ 8 yıl önce
Mogadişu merkez patlıyo herkes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merkez'in ~ 8 yıl önce
Kerkenezi, patlamayi hakediyor illaki?
atarlılara ~ 8 yıl önce
arkadaşlar burada yorumların kalitesizliğinden şikayet etmişsiniz de bu yorumları atmayacak olsak neden bu siteye girelim? başka platformlarda da kayıt olmadan yorum atabiliyoruz. site trafik kaybeder ve reklam gelirleri azalır. yönetim bunu uygulamaz yani. ayrıca istediğimizi yazarız. zorla bir şey okutmuyoruz kimseye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 8 yıl önce
Kardeşim, yorumu yazan mail adresiyle kayıt olsun yada facebook üzerinden bağlanarak yorum yazsın, işkembeden sallamasın, yılların sitesi kaliteli bilgi kaliteli yorum okuyalım. Adam olan zaten yazdığının arkasında durur. Adam olmayanında yprumunu okumayalım be kardeşim.
atarlılara2 ~ 8 yıl önce
kim uğraşacak kayıt olmakla? burayı çekici yapan kayıt sisteminin olmaması.kayıt gelirse benim gibi birçok trol de gider. sitenin hiti azalır. reklam gelirleri düşer. yönetim bunun arkasında durmaz yani boşuna heveslenmeyin. forza trolololo!
remzi ~ 8 yıl önce
kabin gorevlilerinin hatasi.buna havacilikta holeonthemole deniyor.muhtemelen o koltukta oturan arkadas kabin duvarina fazla baski uygulamis. kabin gorevlilerinin bu konuda dikkatli olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen kimsin ??? ~ 8 yıl önce
Ben böyle bir yorum yazmadım ???
remzi ~ 8 yıl önce
ben olu oldugunu okumadan yazmistim,ozur dilerim
Ismail ~ 8 yıl önce
Dogru bilgi yolcu fazla yaslanmış, kabin dikkat etmemiş, uçağın gövdesi patlamııış. Bu yprumların adam olması şart, alternatif site olsa yeminle orayı okur burayada birdaha girmem

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000