17 Nisan 2014, Perşembe 14:18:27

YOLCU UÇAĞI ARI SÜRÜSÜNE DALDI!

Allegiant Air'e ait bir yolcu uçağı arı sürüsüne girince kalkış yaptığı meydana geri dönmek zorunda kaldı.
  • Enteresan'a: Sığırcık sürüsüne, serçe sürüsüne, kelebek sürüsüne, sinek sürüsüne, çekirge sürüsüne girdim defalarca. Solucan ve salyangozların istila ettiği pistlere de indim. Yanık bir et kokusu geliyor kokpitin içine doğrudur. Birkerede araç kullanırken inek sürüsüne denk gelmiştim ama girmeden durdum.
  • daha evvel böyle bir olay yasamis TÜRK pilot arkadas var mi ???...varsa lütfen bu konudaki deneyimlerinizi paylasin...TESEKKÜRLER
  • Arı Sürüsü Göstergesi mi var overhead de nerden bilivermiş arı girdiğini de uçuş anında söylüyo :D
  • Kedidir kedi.....!

ABD'nin Las Vegas kentinden Minnesota'ya gitmek üzere havalanan Allegiant Air'e ait yolcu uçağı motorlarına arı sürüsü girmesi üzerine kalkışından kısa bir süre sonra Las Vegas McCarran Havalimanı'na geri döndü.

Las Vegas Review-Journal'da yer alan habere göre; Las Vegas - Duluth seferini yapmak üzere havalanan uçağın camlarından bakan yolcular etraflarını saran arı bulutu nedeniyle korkuya kapılırken, uçağın içini bir anda kükürt ve yangın kokusu sardı. Yaşanan olay sonrasında pilot yolculara anons yaparak, "Meslek hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Uçağın motorlarına arı sürüsü girdi" dedikten sonra Las Vegas'a geri döndü.

 Uçağın arı sürüsüne girmesi nedeniyle mağdur olan 161 yolcunun başka bir uçakla Minnesota'ya gönderildiği açıklandı.

YOLCU UÇAĞI ARI SÜRÜSÜNE DALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Enteresan'a: Sığırcık sürüsüne, serçe sürüsüne, kelebek sürüsüne, sinek sürüsüne, çekirge sürüsüne girdim defalarca. Solucan ve salyangozların istila ettiği pistlere de indim. Yanık bir et kokusu geliyor kokpitin içine doğrudur. Birkerede araç kullanırken inek sürüsüne denk gelmiştim ama girmeden durdum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ENTERESAN ~ 10 yıl önce
daha evvel böyle bir olay yasamis TÜRK pilot arkadas var mi ???...varsa lütfen bu konudaki deneyimlerinizi paylasin...TESEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahaha ~ 10 yıl önce
Arı Sürüsü Göstergesi mi var overhead de nerden bilivermiş arı girdiğini de uçuş anında söylüyo :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ölü arilar ~ 10 yıl önce
Ucagin onu ve windshield ölü ariyla doluysa...
? ~ 10 yıl önce
Kedidir kedi.....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000