15 Nisan 2012, Pazar 08:27:47

YOLCU KALP KRİZİ GEÇİRDİ UÇAK ZORUNLU İNİŞ YAPTI...

Kore Havayolları'na ait yolcu uçağı zorunlu iniş yaptı...
  • bu sorunun şaka olduğunu umuyorum. ciddi ise "doğru bir şey" nasıl olur acaba ? Misal tüm kardiologlara uçuş yazalım. gece uçup sabah ameliyat yapsınlar.
  • Yolcu uçaklarında uzman doktor niye yoktur ki? O kadar kişi uçakta ve Allah'a emanet. Bilete o kadar para alınıyor ve Dr. bulundurulmuyor uçaklarda. Doğru bir şey değil.
Kore Havayolları'na ait Boeing 777-200 tipi yolcu uçağı, yolcularından birinin kalp krizi geçirmesi nedeniyle zorunlu iniş yaptı.

Toronto'dan Seul'e gitmek üzere kalkışını gerçekleştiren KE-73 sefer sayılı Boeing 777-200 tipi yolcu uçağı, kalkışından bir süre sonra yolcularından birinin rahatsızlanması nedeniyle Kuzey Amerika'nın Vinnipeg şehrine zorunlu iniş yaptı.

Rahatsızlanan bayan yolcunun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve hemen hastaneye götürülmek istendi. Ancak bayan yolcu, hastane yolunda hayatını kaybetti.

Uçak yaklaşık 3 saatlik gecikmenin ardından Seul'e gitmek üzere tekrar havalandı.
YOLCU KALP KRİZİ GEÇİRDİ UÇAK ZORUNLU İNİŞ YAPTI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bu sorunun şaka olduğunu umuyorum. ciddi ise "doğru bir şey" nasıl olur acaba ? Misal tüm kardiologlara uçuş yazalım. gece uçup sabah ameliyat yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yolcu uçaklarında uzman doktor niye yoktur ki? O kadar kişi uçakta ve Allah'a emanet. Bilete o kadar para alınıyor ve Dr. bulundurulmuyor uçaklarda. Doğru bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000