31 Ekim 2010, Pazar 11:30:51

YILLAR SONRA BİR İLK

Fransız Aigle Azur havayolu şirketine ait bir uçak, 1990'dan beri bir Avrupa kentinden Bağdat'a direkt gelen ilk uçak oldu.
  • istanbul u avrupa şehri saymıyorsunuz herhalde...
  • bahane yarat,vur,yerles,somur..emperyalizmin en basit ancak hala isleyen taktigi. simdi herkes kurtulus savasinin kahramanlarini ,emperyalizme karsi duruslarini ve Mustafa Kemal'i daha iyi anliyormu?Bolunmus bir devlet ,baskasinin emrinde aciz bir millet olmadan dimdik onuruyla yasamanin kiymetini daha iyi anliyormu?
  • Petrol uğruna yok edilen ve geleceği çalınan bir millet, bir ülke IRAK... Amerika, savaş suçlusudur. BUSH ailesi Hitler den daha tehlikelidir. Amerika, dünya için en büyük tehdittir.
  • türkiye'ye uçuşlara da başlamalı..fransa türkiye arası uçuşlar hala çok az ve yetmiyor..
Aigle Azur'e ait A319 tipi yolcu uçağı, Fransa'nın başkenti Paris'ten kalkışından yaklaşık 5 saat sonra Bağdat'taki uluslararası havaalanına yerel saatle 06.00'da iniş yaptı.

Uluslararası ambargonun uygulandığı 1990'dan beri Avrupa'dan Bağdat'a doğrudan gelen bu ilk uçaktaki 111 kişiden biri, Fransız Dış Ticaret Müsteşarı Anne-Marie Idrac. Kendisine 40 kadar işadamı eşlik ediyor.



YILLAR SONRA BİR İLK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
istanbul u avrupa şehri saymıyorsunuz herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bahane yarat,vur,yerles,somur..emperyalizmin en basit ancak hala isleyen taktigi. simdi herkes kurtulus savasinin kahramanlarini ,emperyalizme karsi duruslarini ve Mustafa Kemal'i daha iyi anliyormu?Bolunmus bir devlet ,baskasinin emrinde aciz bir millet olmadan dimdik onuruyla yasamanin kiymetini daha iyi anliyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Petrol uğruna yok edilen ve geleceği çalınan bir millet, bir ülke IRAK... Amerika, savaş suçlusudur. BUSH ailesi Hitler den daha tehlikelidir. Amerika, dünya için en büyük tehdittir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türkiye'ye uçuşlara da başlamalı..fransa türkiye arası uçuşlar hala çok az ve yetmiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000