21 Nisan 2012, Cumartesi 19:50:56

YILDIRIM'DAN TRAFİK VE 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Köprü ve bağlantılı karayolu ihalesine ilişkin, ''Proje, finanse edilebilir, daha kısa sürede yapılabilir hale geldi ve dolayısıyla da teklif geldi'' dedi.
  • Flyİnn kacak bur yapidir inanmayan belediyeden kontrol etsin..Kacak yapilmis olan Flyİnn ve oradaki evlerin hepsini yiktirsaniz ve istimlak etseniz bu 3.pist yapilir ama oralarda kimlerin evleri yatirimlari var acaba????
  • Salla nasılsa yiyen çok.Hafızası zayıf, düşünemiyen topluma bunlar az bile.
  • ÇOK AKILLICA YAZILMIŞ BİR YAZI ARTIK İSTANBUL BÜYÜMEYECEK TOKİ NİN KİBRİT KUTUSU GİBİ PARK VE YOL DÜŞÜNÜLMEDEN YAPILAN EVLERİ İSTANBUL A GEREKLİ DEĞİL ANADOLU YA YAPILSIN İSTANBUL A PARASI OLMAYAN GELMESİN İSTANBUL A GÖÇ DURDURULSUN FABRİKA KURULMASIN YEŞİL ÇEVRE ORMAN GİBİ KONULARI BU YÖNETİM BİRAZ OLSUN ANLASIN ARTIK.
  • Hangi hesapla, 3. pistin maliyeti 5 milyar dolar diye aciklama yapiliyor? Hesap hatasi mi, yazim hatasi mi, kafa karisikligi midir, nedir anlamadim.
  • Sene 2003. Aylardan Mayıs. Saygıdeğer Ulaştırma Bakanımıza İstsabula 3. havaalanı ihtiyacını arzettik. Hemen dediler. 2004,2005,2006, 2007 aynı takdimimiz ve aynı cevab tekrarlandı. 2008 den bu güne kadar da kendileri söylüyorlar. Tam 10 senedir söyleniyor. Hedegf 2023. Kimse evvelinde bir şey beklemesin.
  • Bu 3. hv limanının şimdiye bitmiş olması lazımdı. Niye bu kadar gecikti ? THY'nin bu kadar uçağı şu tarihte uçuracağı belli iken, bu kapasite sıkıntısı yaşanacağı belli iken niye bugün ki duruma geldik ? Geçen he saniye milli servet havada yanıyor uçaklarda.
  • Hem rötardan şikayet ediyoruz ; hem de yani havaalanına karşıyız. Çözüm öneriniz var mı? O da yok. Sadece eleştirmekle olmuyor. Tipik istemezük zihniyeti. En çok siz eleştirir en çok da siz faydalanırsınız.
  • sadece düşünün akıl tanrının hediyesidir.kullanmayı bilene ...!
  • TGS .... ye bak ...ucak varda hizmet verez hale geldi millet ac susuz hamdi beye söylede milleti dinlesin ....ARABALARI BİLE HURDA OLDU BAKIMSIZLIKTAN APRONDA YENİ CIKAN ARAÇLAR BİLE YOLDA KALIYO TK VARKEN DAHA İYİ Dİ ŞİMDİ ÇÖL OLDU BURASI
  • evet istanbulun batisina biraz zor gidilir isg yi pgs ye biraktiniz ahl de yogunluktan rotarlar kacinilmaz corluya alan yapilirsa isg yi ve dolayisiyla pgs yi ihya edersiniz .ali beyde sizleri alkislar o zaman.
Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından düzenlenen toplantıda ekonomi gazetecileriyle bir araya gelen Yıldırım, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''Atatürk Havalimanı'ndaki yoğunluğun giderilmesi için ne türlü tedbirler alınıyor?'' şeklindeki bir soru üzerine, trafiğin iyileştirilmesi için hava ve park tarafında iyileştirmeler yaptıklarını anlatan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Trafik 4 kat artmış. Atatürk Havalimanı kaldırması gereken trafiğin yüzde 50'den fazlasını yapıyor şu anda. Bunu neyle sağladık. 05/23 pistini yeni baştan yaptık orada kapasite artışı sağladık. Seyrüsefer sistemlerini gözden geçirdik, yeniledik. Bazı özel tedbirler aldık. Şu anda 1000 trafiğin üzerine çıkıyoruz. 1070-1080 oluyor günde. Aslında bunun maksimum sınırı 600'dür. Saati 35-40'tı, şimdi 70'e çıktığı günler oluyor. Yani orada ne yeni bir pist yapılabilir, hiçbiri çözüm değil. Diyelim yeni bir pist yaptık. Minimum 5 milyar dolar... Çare şu; biraz daha trafiğin iyileştirilmesi için çalışma yapıyoruz. Gecikmelerin bir kısmı parkla ilgili. Park için askeriyenin kullandığı alanı kullanacağız. Seyrüsefer tarafında iyileştirme yapacağız ama bunların hepsi kısmi iyileştirme. Bazı uçakları başka taraflara yönlendireceğiz. Tarifeli seferlere daha çok imkan tanıyacağız. Bunlar kısa ve orta vadede biraz rahatlatacak tedbirler ama trafik artışı o kadar acımasız ki biz buna yetişemiyoruz. Çözüm; bu sene içerisinde 3. havaalanı için de ihaleye çıkacağız.''
YILDIRIM'DAN TRAFİK VE 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
Flyİnn kacak bur yapidir inanmayan belediyeden kontrol etsin..Kacak yapilmis olan Flyİnn ve oradaki evlerin hepsini yiktirsaniz ve istimlak etseniz bu 3.pist yapilir ama oralarda kimlerin evleri yatirimlari var acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Salla nasılsa yiyen çok.Hafızası zayıf, düşünemiyen topluma bunlar az bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ÇOK AKILLICA YAZILMIŞ BİR YAZI ARTIK İSTANBUL BÜYÜMEYECEK TOKİ NİN KİBRİT KUTUSU GİBİ PARK VE YOL DÜŞÜNÜLMEDEN YAPILAN EVLERİ İSTANBUL A GEREKLİ DEĞİL ANADOLU YA YAPILSIN İSTANBUL A PARASI OLMAYAN GELMESİN İSTANBUL A GÖÇ DURDURULSUN FABRİKA KURULMASIN YEŞİL ÇEVRE ORMAN GİBİ KONULARI BU YÖNETİM BİRAZ OLSUN ANLASIN ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hangi hesapla, 3. pistin maliyeti 5 milyar dolar diye aciklama yapiliyor? Hesap hatasi mi, yazim hatasi mi, kafa karisikligi midir, nedir anlamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sene 2003. Aylardan Mayıs. Saygıdeğer Ulaştırma Bakanımıza İstsabula 3. havaalanı ihtiyacını arzettik. Hemen dediler. 2004,2005,2006, 2007 aynı takdimimiz ve aynı cevab tekrarlandı. 2008 den bu güne kadar da kendileri söylüyorlar. Tam 10 senedir söyleniyor. Hedegf 2023. Kimse evvelinde bir şey beklemesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu 3. hv limanının şimdiye bitmiş olması lazımdı. Niye bu kadar gecikti ? THY'nin bu kadar uçağı şu tarihte uçuracağı belli iken, bu kapasite sıkıntısı yaşanacağı belli iken niye bugün ki duruma geldik ? Geçen he saniye milli servet havada yanıyor uçaklarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hem rötardan şikayet ediyoruz ; hem de yani havaalanına karşıyız. Çözüm öneriniz var mı? O da yok. Sadece eleştirmekle olmuyor. Tipik istemezük zihniyeti. En çok siz eleştirir en çok da siz faydalanırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sadece düşünün akıl tanrının hediyesidir.kullanmayı bilene ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TGS .... ye bak ...ucak varda hizmet verez hale geldi millet ac susuz hamdi beye söylede milleti dinlesin ....ARABALARI BİLE HURDA OLDU BAKIMSIZLIKTAN APRONDA YENİ CIKAN ARAÇLAR BİLE YOLDA KALIYO TK VARKEN DAHA İYİ Dİ ŞİMDİ ÇÖL OLDU BURASI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet istanbulun batisina biraz zor gidilir isg yi pgs ye biraktiniz ahl de yogunluktan rotarlar kacinilmaz corluya alan yapilirsa isg yi ve dolayisiyla pgs yi ihya edersiniz .ali beyde sizleri alkislar o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000