22 Temmuz 2012, Pazar 18:04:31

YILDIRIM: "BİZ ALDIĞIMIZDA 50 BİNİN ALTINDAYDI ŞİMDİ 500 BİN"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yapımı tamamlanan Elazığ Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.
  • Bu nasıl iş rumuzuyla yorum yapan kardeşim Sen hiç Elazığı gördün mü oturduğun yerden ahkam kesiyorsun yoksa senin demi gözüne battı Elazığ a bir yatırım yapılması
  • Elazığ'ın nüfusu 550.000'dir. Komşu illerden Tunceli ve Bingöl'de havaalanı yok. Bu şehirden uçmak isteyenler büyük çoğunlukla Elazığ'ı kullanıyorlar. Hem yeni terminal binası ihtiyaçtı. Eski terminal binasını gördünmü bilmiyorum ama Elazığ'a hiç yakışmıyordu. Ayrıca geleceği de düşünmek lazım... Şu an için 3 Milyonluk terminal fazla gelebilir ama eminim 10 sene sonra o kapasiteye ulaşılır.
  • sayın bakana sormak lazım anca yapılan havalimanlarından bahsediyor vs.hiç uçak teknisyenlerinden çalışma koşullarından ne kadar sorumlu bir iş yaptıklarından,bu yoğun ve stresli bir iş yapan personelin mutlumu huzurlumu olduğundan hiçbahsetmiyor.varsa yoksa limanlar vs.başımıza sarılan bunca sıkıntılardan galiba hiç haberi yok.kendisine bağlı olan bir kurumun uçak teknisyenlerine durmadan mesleki zorluklar çıkarması mesleğimizi yapamıyacak duruma bizleri getirmesnden sanırım hiç haberi yok.sayın bakanın uyanması ve bu sektörde UÇAK TEKNİSYENLERİNİNDE VAROLDUĞUNU bilmesi ve bizlerle sorunlarımızla ilgilenmesi dileğiyle.
  • Elazığ'ın nüfusu kaç 3 milyon trafik kapasiteli havalimanı yapılıyor? Sanayisi ne? Çevre illerden ne kadar besleniyor? Çevre illerde de havalimanı var ve oralara da uöçan şirketler var. Vergilerimizin doğru yerlere gitmesini görmek isteriz. Oy için şov yapılmasına değil!!!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ı Elazığ Havalimanı'nda Elazığ Valisi Muammer Erol, AK Parti Elazığ milletvekilleri Faruk Septioğlu, Şuay Alpay ve Sermin Balık karşıladı. Bakan Yıldırım, pistin yapılacağı alandaki kamulaştırmanın pist parasından daha fazla olduğunu belirtterek, o günkü parayla 25 trilyon lira harcandığını ve dünya standartlarında güzel bir pisti Elazığ‘a kazandırdıklarını dile getirdi. Havalimanında bir süre incelemelerde bulunan Bakan Yıldırım, partisinin il teşkilatına geçti.

İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunan Bakan Yıldırım, "Pist güzelleşince bir de terminal yaptık. Terminalin de temelini attık. Bugün büyük oranda işler tamamlanmış, ince işlerde düzenlemeler var. Onları da süratle tamamlayacağız. Sayın Başbakanımız da Elazığ‘a gelip açılışı yapacak. Elazığ‘a yakışan bir iş olmuş, terminalin kapasitesi yıllık 3 milyon yolcu. Biz terminali aldığımızda yolcu sayısı 50 binin altındaydı. Şimdi 500 bini buldu. Yani 3 milyona kadar trafiği rahatlıkla sağlayacak bir terminal var“ dedi.

YILDIRIM: "BİZ ALDIĞIMIZDA 50 BİNİN ALTINDAYDI ŞİMDİ 500 BİN"

Yorumlar

BİLMEDEN KONUŞMA ~ 12 yıl önce
Bu nasıl iş rumuzuyla yorum yapan kardeşim Sen hiç Elazığı gördün mü oturduğun yerden ahkam kesiyorsun yoksa senin demi gözüne battı Elazığ a bir yatırım yapılması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel bir iş ~ 12 yıl önce
Elazığ'ın nüfusu 550.000'dir. Komşu illerden Tunceli ve Bingöl'de havaalanı yok. Bu şehirden uçmak isteyenler büyük çoğunlukla Elazığ'ı kullanıyorlar. Hem yeni terminal binası ihtiyaçtı. Eski terminal binasını gördünmü bilmiyorum ama Elazığ'a hiç yakışmıyordu. Ayrıca geleceği de düşünmek lazım... Şu an için 3 Milyonluk terminal fazla gelebilir ama eminim 10 sene sonra o kapasiteye ulaşılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 12 yıl önce
sayın bakana sormak lazım anca yapılan havalimanlarından bahsediyor vs.hiç uçak teknisyenlerinden çalışma koşullarından ne kadar sorumlu bir iş yaptıklarından,bu yoğun ve stresli bir iş yapan personelin mutlumu huzurlumu olduğundan hiçbahsetmiyor.varsa yoksa limanlar vs.başımıza sarılan bunca sıkıntılardan galiba hiç haberi yok.kendisine bağlı olan bir kurumun uçak teknisyenlerine durmadan mesleki zorluklar çıkarması mesleğimizi yapamıyacak duruma bizleri getirmesnden sanırım hiç haberi yok.sayın bakanın uyanması ve bu sektörde UÇAK TEKNİSYENLERİNİNDE VAROLDUĞUNU bilmesi ve bizlerle sorunlarımızla ilgilenmesi dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu nasıl iş? ~ 12 yıl önce
Elazığ'ın nüfusu kaç 3 milyon trafik kapasiteli havalimanı yapılıyor? Sanayisi ne? Çevre illerden ne kadar besleniyor? Çevre illerde de havalimanı var ve oralara da uöçan şirketler var. Vergilerimizin doğru yerlere gitmesini görmek isteriz. Oy için şov yapılmasına değil!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000