07 Mayıs 2015, Perşembe 10:57:55

YILDIRIM 3. HAVALİMANI ARAZİSİNİ İNCELEYECEK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Antalya'ya yapılacak 3. havalimanı arazisini inceleyecek.
  • Vay be yayınlanmayan yorum yapmışlar. Kendi kendinize oynayın siz, kafanızı da kuma gömün, algı operasyonlarına da tam gaz devam.
  • AYT nin sonu mu gelmez balım...
  • Dügünlerde altın takarlar bizim gnl mdr de Antalya Yaklaşmaya yepyeni bir board takacak
  • Bu demektir ki AYT havalimanının sonu geliyor.
  • Sayın Genel Müdürüm bırakın inşaat işlerini bunlar basit şeyler siz insana yatırım yapın.Bir an önce İstanbulun kontrolör sorununu halledin.Yoksa bu yaz işler çok kötü olacak.
  • Çok OKUYANMI çok GEZENMİ bilir:) Sn Müdür bey buna uygun olarak hava sahasının da çok acil düzenlenmesi lazım. Mevcut trafiği yaz sezonu kaldırmıyor.
  • Beyler anlayın işte , adam karpuzun, pardon havalimanın iyisinden anlar, Yukarı çıkıp hem gönül eğlendirecek, hem helikoptere binecek, hemde verielecek ziyafetten faydalanacak. Karpuz uzmanlık ister.Kalanı tamamlayacak olan mimar mühendis işleri yerden de halleder.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Antalya'ya yapılacak 3. havalimanı arazisini inceleyecek.

Kaş-Demre arasındaki Sarılar-Çerler düzlüğünün bulunduğu bölgeye yapılması planlanan 3. havalimanı arazisiyle ilgili ilk tespiptleri yapmak için bugün bölgeye gidecek olan Yıldırım, heyetiyle birlikte ilk izlenimlerini edinecek.

Havalimanının yapılacağı araziye helikopter ile inerek hem havadan hem de yerden incelemelerde bulunacak Yıldırım'ın daha sonra bir açıklama yapması bekleniyor.

1 MİLYON YOLCU HEDEFİ

Antalya'ya yapılacak 3. havalimanının potansiyelinin oldukça yoğun olacağı tahmin ediliyor. Bölgenin yabancı turistler için ilgi çekecek bir alan olduğu kaydedilirken, yolcu sayısının 1 milyonu bulabileceği tahmin ediliyor.

©AirportHaber

YILDIRIM 3. HAVALİMANI ARAZİSİNİ İNCELEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Admin ~ 9 yıl önce
Vay be yayınlanmayan yorum yapmışlar. Kendi kendinize oynayın siz, kafanızı da kuma gömün, algı operasyonlarına da tam gaz devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
AYT nin sonu mu gelmez balım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dügünlerde altın takarlar bizim gnl mdr de Antalya Yaklaşmaya yepyeni bir board takacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu demektir ki AYT havalimanının sonu geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C:C ~ 9 yıl önce
Sayın Genel Müdürüm bırakın inşaat işlerini bunlar basit şeyler siz insana yatırım yapın.Bir an önce İstanbulun kontrolör sorununu halledin.Yoksa bu yaz işler çok kötü olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok OKUYANMI çok GEZENMİ bilir:) Sn Müdür bey buna uygun olarak hava sahasının da çok acil düzenlenmesi lazım. Mevcut trafiği yaz sezonu kaldırmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 9 yıl önce
Beyler anlayın işte , adam karpuzun, pardon havalimanın iyisinden anlar, Yukarı çıkıp hem gönül eğlendirecek, hem helikoptere binecek, hemde verielecek ziyafetten faydalanacak. Karpuz uzmanlık ister.Kalanı tamamlayacak olan mimar mühendis işleri yerden de halleder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadi ~ 9 yıl önce
Genel Müdürün Havalimanının yerini incelemesinin neresi anormal...
Namzu ~ 9 yıl önce
Ulen Karpuz Kafalı , Senin o sözünü ettiğin kişi 9.Bin personelin çalıştığı koskaca kurumun Genel Müdürü Havacılık sektöründe uzun yıllar emeği olan işi bilen iyi bir Havacı.Tabiki 3. havalimanı arazisiyle ilgiliincelemerde ve tespitlerde bulunmak üzere gelecek görecek. Yok helikopterle gezecek yok ziyafetten faydalabacak. Boş boş konuşuyorsun tın tın ses çıkaran boş bir tenekesin sen. Karnın açsa gel seni doyuralım.Ziyafetin kıralı burda Yediğin önünde yemediğin arkanda. Hadi gelive Gali....
Andro ~ 9 yıl önce
Bu 9 bin personel ne is yapiyor ? Ya Allahini seven bana bu DHM'nin ne is yaptigini bir anlatsin. ICF yada TAV var e bunlar niye var. Bunlar var ozaman ICF yada TAV niye var.Amcalar,teyzeler emekli olmamak icin ne direniyorlar ama.Dusun su insanlarin yakasindan artik fosiller. Gidinde devlet gencleri atasin birazda onlar nemalansin bos bos gezip maas almaktan.
Müşavir ~ 9 yıl önce
Andoit amca senin aklın ermez bu işlere 9 bin personel ne iş yapıyor diye merak buyurmuşun. Anlayabilirsen anlatayım sana biraz fazla anlatırsam aklın karışır. Fazlası zarar azı karar demişler atalarımız. Büyük havalimanları Başmüdürlüktür
müşavir ~ 9 yıl önce
Küçükler ise Havalimanı Müdürlüğü olarak adlandırılır. Söz konusu Havalimanlarında İşletme Müdürlüğü/Şefliği bulunur.Pistin ve Uçakların park ettiği alanların bakımı onarımınında görev alanlar vardır.Elektronik Müd.Şefliği birimi ise Uçakların yön bulmak için kullanılan radar NDB-DME-ILS gibi chazların bakım omarımından sorumludur.Elektrik birimi ise Havalimanlarının kesintisiz enerjisi Pist ışıkları Apron aydınlatma vs. gibi işlemlerin yürütüldüğü birimdir. bekle gerisi geliyo.
müşavir ~ 9 yıl önce
onra hava seyrüefer birimi vardır.Kafan karışmasın Kuleci ve aım personelinden oluşur. işte bunlar olmaza olmaz.uçağa bineren havadaysan bunlar olmazsa inemez çakılırsı. başka anlatmayayım san kafan karışacak. bu kadar geyik yeter.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000