04 Ocak 2017, Çarşamba 09:45:30

Yerli koltuklar Airbus'larda kullanılıyor

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Bu yıl da bizi rekabetçi ve zorlu bir süreç bekliyor ancak 2016'daki gibi büyümeye devam edeceğiz. Ajandamızda bazı yatırım planları var." dedi.
  • Koltuk hakkında detaylı bilgi verseydiniz. Diğer koltuklara göre ne avantajı var?
  • Geçen gün 320 neo da oturduğum koltuk bu ise.size tavsiyem yanınızda minder götürün.
  • Ucaginda yenilenen kabinde bu koltuklara denk geldim. Maalesef pek rahat bulamadim.
  • Bir yolcu olarak 2 kez kullanma sansim oldu. Yorumlarim; Bu koltuklarin bel destegi kismi sorunlu 2-3 saat sonra bel agrisi yasadim. Koltuk arkasi cepleri cok kucuk, 500 ml pet sise yada gazete bile sigmiyor.
  • Gurur kaynağı değil ama bir başarıdır. Koltuk üretimiyle kalkınılmaz dolayısıyla gurur kaynağı olamaz. Tabiki sağladığı katma değer göz ardı edilemez bu açıdan başarıdır.
  • Ben bu koltukların takılı olduğu A321 lerde birkaç kez yolcu olarak uçtum. Koltuklar oldukça rahat ancak arka sırtlık kısmı daha da ince olabilirdi diye düşünüyorum. Lufthansa'nın A320 lerindeki ve Pegasus'un yeni aldığı neo 320 lerde koltukların sırt kısmı çok daha inceltilmiş ve yolcuya daha geniş bir alan sağlıyor. Ama onlarda da ekran yok.
  • Uçak malzemesi uretmek cok buyuk bir olay fakat kaliteyi acilen yukseltmek gerek.Elimizi attigimiz malzemeler elimizde kalmasin artik
  • Airporthaber yanlış haber yapmayın lütfen. İnceleyip yazın. o koltuklar ancak THY uçaklarına konabilir henüz alan falan yok koltukları. Müşteri yok anlayacağınız
  • Airbus ucaklarinda kullaniliyor derken?? Thy den baska hangi sirket kullaniyor acaba onu da yazsaniza
  • TC-JTD ile Madrid uçuşunda bu koltuklara denk geldim, estetik olarak başarılı ancak konfor olarak çok rahatsız buldum.

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Bu yıl da bizi rekabetçi ve zorlu bir süreç bekliyor ancak 2016'daki gibi büyümeye devam edeceğiz. Ajandamızda bazı yatırım planları var." dedi.

"İlk yerli tasarım uçak koltukları Airbus'larda kullanılıyor"

Ali Kibar, otomotiv yan sanayisinin önemli oyuncularından olan Assan Hanil'in de uluslararası arenada gurur verici yatırımlara imza attığını ifade etti.

Assan Hanil'in Türk Hava Yolları (THY) ve THY Teknik AŞ ile Türkiye'de uçak koltuğu imalatını gerçekleştirmek üzere kurduğu TSI Uçak Koltuk Üretimi AŞ'nin ilk ürün tasarımlarını kendi Ar-Ge'sinde tamamladığını ve seri üretime başladığını kaydeden Kibar, "Şirketin ilk yerli tasarım uçak koltukları şu an Airbus'larda kullanılıyor. Ayrıca, Ar-Ge merkezinde geliştirdiği özgün tasarımlı, hava süspansiyonlu ticari araç sürücü koltuğu ile ihracat potansiyelini daha da artırmayı planlıyor. Ayrıca, bazı yeni faaliyet alanlarında da yatırım planlamaları da devam ediyor." şeklinde konuştu.

Yerli koltuklar Airbus'larda kullanılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Koltuk ~ 7 yıl önce
Koltuk hakkında detaylı bilgi verseydiniz. Diğer koltuklara göre ne avantajı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sandalye ~ 7 yıl önce
Geçen gün 320 neo da oturduğum koltuk bu ise.size tavsiyem yanınızda minder götürün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs? ~ 7 yıl önce
thy filosunda henüz a320neo bulunmamakta. acaba pegasusla uçmuş olabilir misiniz?
Koltuk ~ 7 yıl önce
Evet pegasus ile uçtum
TC-JRA ~ 7 yıl önce
Ucaginda yenilenen kabinde bu koltuklara denk geldim. Maalesef pek rahat bulamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni koltuk yorumu ~ 7 yıl önce
Bir yolcu olarak 2 kez kullanma sansim oldu. Yorumlarim; Bu koltuklarin bel destegi kismi sorunlu 2-3 saat sonra bel agrisi yasadim. Koltuk arkasi cepleri cok kucuk, 500 ml pet sise yada gazete bile sigmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur kaynağı? ~ 7 yıl önce
Gurur kaynağı değil ama bir başarıdır. Koltuk üretimiyle kalkınılmaz dolayısıyla gurur kaynağı olamaz. Tabiki sağladığı katma değer göz ardı edilemez bu açıdan başarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Syg. ~ 7 yıl önce
Pozitif katkı sağlamak gerekli. Test süreçleri bazı sorunların çözümü o kadar kolay değil. İnşaallah memleketimizin başına, Teknik anlamda liyakat sahibi yöneticiler ve karar alıcılar gelir. Lütfen unutmayalım, gerekli yerde destek, gerekli yerde yapıcı eleştirimizi mevkiden muaf herkese yapalım. YKB dahi olsa maaş alan personel olduğunu, hata yapmaya müsait olduğunu unutmayalım.
Meraklı Yolcu ~ 7 yıl önce
Ben bu koltukların takılı olduğu A321 lerde birkaç kez yolcu olarak uçtum. Koltuklar oldukça rahat ancak arka sırtlık kısmı daha da ince olabilirdi diye düşünüyorum. Lufthansa'nın A320 lerindeki ve Pegasus'un yeni aldığı neo 320 lerde koltukların sırt kısmı çok daha inceltilmiş ve yolcuya daha geniş bir alan sağlıyor. Ama onlarda da ekran yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a321? ~ 7 yıl önce
henüz a321'lere bu koltuklar uygulanmadı. uçtuğunuz a321 yeni serilerdense koltukları da tamamiyle yeni ve inceciktir. bir dahaki binişinizde dikkatle incelemenizi tavsiye ederim
Kabiniçi ~ 7 yıl önce
Uçak malzemesi uretmek cok buyuk bir olay fakat kaliteyi acilen yukseltmek gerek.Elimizi attigimiz malzemeler elimizde kalmasin artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış haber ~ 7 yıl önce
Airporthaber yanlış haber yapmayın lütfen. İnceleyip yazın. o koltuklar ancak THY uçaklarına konabilir henüz alan falan yok koltukları. Müşteri yok anlayacağınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tango#1NeverDies ~ 7 yıl önce
Haberde aksi bişey yazdığını göremiyorum ben. Bi kez daha, ama bu sefer gözünle okumayı dener misin ?
Yanlış yorum ~ 7 yıl önce
TSI Uçak Koltuk firmasının sertifikasyon sürecini tamamlamış olduğu, ETSO Sertifikalarını aldığı LR ve SR koltukları mevcut. Dolayısıyla bilmeden yanlış yorum yazan sizsiniz. Araştırıp yorumlamanızı öneririm.
Airbus? ~ 7 yıl önce
Airbus ucaklarinda kullaniliyor derken?? Thy den baska hangi sirket kullaniyor acaba onu da yazsaniza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A321 ~ 7 yıl önce
TC-JTD ile Madrid uçuşunda bu koltuklara denk geldim, estetik olarak başarılı ancak konfor olarak çok rahatsız buldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000