23 Eylül 2012, Pazar 15:49:28

"YERLİ HERONU BEN YAPARIM"

Kayseri’de amatör uçak meraklası Hacı Ceylan, kendi imkanları ile yaptığı 6 motorlu full HD fotoğraf ve video çekebilen helikopter ile yerli heron bile yapabileceğini söyledi...
  • boş laf eden o kadar arkadaş varki :) . icadı bire bir gördüm ben . siz uçurtma uçuramazken adam kendi heronunu uçuruyor beyler bayanlar.
  • Hexacopter olarak internetten aratın, bir Alman şirketin web sitesini bulacaksınız. 500€'dan 8000€'ya kadar istediğiniz ebatta modelleri mevcut. Youtube'dan da videolarınıda inceleyebilirsiniz. Bunu haber olarak buraya koyan arkadaş reklam için paramı aldı acaba diye düşünmeden edemiyorum.
  • Elektrik Muhendisi olarak yaklasik 2-3 yil once bu tarz bir helikopter dizayn edip yazilimi ile ugrasmayi denemistim. Arastirmamda acikcasi bu isin fabrikasyon asamasina getirildigini gorunce sevkim kirilmisti. Linkteki videodan da gorebileceginiz gibi bu tarz isler artik coluk cocuk oyuncagina donmustur, parayi veren dudugu calar. http://www.youtube.com/watch?v=3xZyJGYmRxw&feature=plcp
  • Sevgili Ceylan, oyle ismarlama teknoloji ile bu isler donmuyor. Cebinden 5 kirus cikmadan o helikopterin yazilimini yaparsan o zaman harbiden heronunu yaparsin derim sana.
  • Hbm yorumunda haklı ancak rc'ler kesinlikle oyuncak değilldir.
  • Bi akilli olun lutfen
  • Internetten sipariş edip parça birleştirmeyle heron filan yapılmıyor. Basit RC oyuncak sanıyorlar insansız uçakları.

Yurt dışından getirdiği parçaları birleştirerek pil ile çalışan ve 2.5 kilometrelik alanda uçabilen 6 motorlu helikopter ile film ve inşaatların katalog çekimlerini yaptığını söyleyen Hacı Ceylan, “Pil ile çalıştığı için yaklaşık 12 dakika boyunca havada full HD görüntü ve fotoğraf alabiliyoruz. Şu anda sadece bazı firmaların inşaatlarının katalog çekimlerini yapıyoruz. Ayrıca Nevşehir’de yapılan film çekimlerinin bazılarında da görev aldık” diye konuştu.

Ceylan, değişik projelerinin de bulunduğunu belirterek, “Gerekirse yerli heron bile yapabiliriz” dedi.

"YERLİ HERONU BEN YAPARIM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

arif toy ~ 12 yıl önce
boş laf eden o kadar arkadaş varki :) . icadı bire bir gördüm ben . siz uçurtma uçuramazken adam kendi heronunu uçuruyor beyler bayanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hexacopter ~ 12 yıl önce
Hexacopter olarak internetten aratın, bir Alman şirketin web sitesini bulacaksınız. 500€'dan 8000€'ya kadar istediğiniz ebatta modelleri mevcut. Youtube'dan da videolarınıda inceleyebilirsiniz. Bunu haber olarak buraya koyan arkadaş reklam için paramı aldı acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Elektrik Muhendisi olarak yaklasik 2-3 yil once bu tarz bir helikopter dizayn edip yazilimi ile ugrasmayi denemistim. Arastirmamda acikcasi bu isin fabrikasyon asamasina getirildigini gorunce sevkim kirilmisti. Linkteki videodan da gorebileceginiz gibi bu tarz isler artik coluk cocuk oyuncagina donmustur, parayi veren dudugu calar. http://www.youtube.com/watch?v=3xZyJGYmRxw&feature=plcp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Sevgili Ceylan, oyle ismarlama teknoloji ile bu isler donmuyor. Cebinden 5 kirus cikmadan o helikopterin yazilimini yaparsan o zaman harbiden heronunu yaparsin derim sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rc ~ 12 yıl önce
Hbm yorumunda haklı ancak rc'ler kesinlikle oyuncak değilldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bi akilli olun lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hbm ~ 12 yıl önce
Internetten sipariş edip parça birleştirmeyle heron filan yapılmıyor. Basit RC oyuncak sanıyorlar insansız uçakları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000