02 Kasım 2012, Cuma 18:03:02

YAZARSAK DÜZELTTİRİRİZ!

AirportHaber bugün Zafer Havalimanı yolunu işaret eden tabeladaki yanlışlığa dikkat çekmişti. Yapılan bu yanlışlığın düzeltildiği bilgisi ulaştı.
  • COK DOGRU..B KAPISI GIRIS YOLUNA BILE ARABA PARK EDIYORLAR SERVISLER GECEMIYOR AMA KIMSE DE UMURSAMIYOR!!!
  • Bravo, maaş vermeyen şirketleri de yazın. Belki maaş öderler.
  • thy de donen dolaplari,yenen haklari,yapilan torpilleri ,valinin,emniyet mudurunun,m.vekillerinin,akp il baskanlarinin,fetocularin,yandaslarin,rizelilerin,trabzonlularin,karadenizlilerin,hamdi nin yegenlerinin,akrabalarinin ,cocuklarinin ise tepeden inme alinip da nasil makam sahibi yapildiklarini vs daha detayiyla haber yapmaniz ne iyi olurdu?? tabii sizin haberlerinizle thy deki bu sorunlar duzelmez ama hic degilse insanlar thy nin ne oldugunu daha iyi gorurler,anlarlar...
  • AHL ye gelen yollarin acik otopark olmalari rezaletini de haber yapin lutfen..B kapisi yan yol,THY genel merkez onu, Dunya Ticaret Merkezinden gelen yollar,benzincinin arkasi,E5 den gelen yolun ustu resmen acik otopark olmus, millet yol ustunde ya arabasinda uyuyarak, kimi disarda sigara icerek, kimi birasini, kimi tuvaletini yaparak kimi park ettigi minibusun icinde tavla oynayarak kimi yesilliklerde gures tutarak yolcusunu bekliyor!!!! ve bu rezilliklere Allah icin bir dur diyen yetkili yok!!! Ortada ne mulki idare amiri var ne trafik muduru ne de emniyet muduru!!! Trafik polisi ancak devlet buyugu geldiginde ortaya cikiyor!!! Havaalanlari prestijdir. AHL ulkemizin en buyuk havaalanidir. Gelistik,kalkindik vs diyoruz ama alandan yola cikan birisi yol ustune park etmis bu araclari gorurse ne dusunur? Ilk intibasi ne olur? Demezler mi bu rezalete nasil izin verilir burada polis yok mu diye? Bizi dunyaya rezil etmeye kimin hakki var? Airport haber lutfen bu rezilligi haber yapin.
  • Keşke her yazdığınızı düzeltseler.
  • Yuru be airport um haberim. Buyuksun
  • guzel oldu....Simdi de Bolgesel hava tasimaciligi nasil yapilmalidir konusuna lutfen agirlik verin de memleket nefes alsin. Tesekkurler.

29 Ekim'de açılması planlanan ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun programı nedeniyle Kasım ayı ortasında açılacak olan Zafer Havalimanı ile ilgili bugün AirportHaber'in teşhisi bir yanlıştan dönülmesini sağladı.

Havalimanını gösteren tabelada yazan 'Airprot' yazısı adeta okuyanları da şaşkına çevirmişti. Bu sabah AirportHaber'in bu yanlışa ışık tutması bir yanlıştan da dönülmesini sağladı.

Zafer Havalimanı’na giden yolu işaret eden yanlışlık AirportHaber’in dikkatinden kaçmamıştı. Okuyucularımızla paylaştığımız bu haberin ardından harekete geçen Karayolları Genel Müdürlüğü, tabeladaki yanlışlığı düzeltti.

İşte düzeltilmiş şekli ile yeni tabela:


©AirportHaber Detay

YAZARSAK DÜZELTTİRİRİZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

B KAPISI ~ 11 yıl önce
COK DOGRU..B KAPISI GIRIS YOLUNA BILE ARABA PARK EDIYORLAR SERVISLER GECEMIYOR AMA KIMSE DE UMURSAMIYOR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerdeeee ~ 11 yıl önce
Bravo, maaş vermeyen şirketleri de yazın. Belki maaş öderler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah keske thy de duzelse! ~ 11 yıl önce
thy de donen dolaplari,yenen haklari,yapilan torpilleri ,valinin,emniyet mudurunun,m.vekillerinin,akp il baskanlarinin,fetocularin,yandaslarin,rizelilerin,trabzonlularin,karadenizlilerin,hamdi nin yegenlerinin,akrabalarinin ,cocuklarinin ise tepeden inme alinip da nasil makam sahibi yapildiklarini vs daha detayiyla haber yapmaniz ne iyi olurdu?? tabii sizin haberlerinizle thy deki bu sorunlar duzelmez ama hic degilse insanlar thy nin ne oldugunu daha iyi gorurler,anlarlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
park rezaletini de yazin duzeltsinler!! ~ 11 yıl önce
AHL ye gelen yollarin acik otopark olmalari rezaletini de haber yapin lutfen..B kapisi yan yol,THY genel merkez onu, Dunya Ticaret Merkezinden gelen yollar,benzincinin arkasi,E5 den gelen yolun ustu resmen acik otopark olmus, millet yol ustunde ya arabasinda uyuyarak, kimi disarda sigara icerek, kimi birasini, kimi tuvaletini yaparak kimi park ettigi minibusun icinde tavla oynayarak kimi yesilliklerde gures tutarak yolcusunu bekliyor!!!! ve bu rezilliklere Allah icin bir dur diyen yetkili yok!!! Ortada ne mulki idare amiri var ne trafik muduru ne de emniyet muduru!!! Trafik polisi ancak devlet buyugu geldiginde ortaya cikiyor!!! Havaalanlari prestijdir. AHL ulkemizin en buyuk havaalanidir. Gelistik,kalkindik vs diyoruz ama alandan yola cikan birisi yol ustune park etmis bu araclari gorurse ne dusunur? Ilk intibasi ne olur? Demezler mi bu rezalete nasil izin verilir burada polis yok mu diye? Bizi dunyaya rezil etmeye kimin hakki var? Airport haber lutfen bu rezilligi haber yapin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevindirici. ~ 11 yıl önce
Keşke her yazdığınızı düzeltseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yuru be airport um haberim. Buyuksun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok ~ 11 yıl önce
guzel oldu....Simdi de Bolgesel hava tasimaciligi nasil yapilmalidir konusuna lutfen agirlik verin de memleket nefes alsin. Tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000