13 Ocak 2013, Pazar 12:25:27

YAKIT BORCU VAR DEDİLER YAKIT VERMEDİLER!

Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras’ın, uçağın ‘yakıt borcu’ nedeniyle geçtiğimiz salı günü Berlin’den Atina’ya geri dönememe tehlikesi geçirdiği ortaya çıktı.
  • alman bu gunahini vermez bedavaya. ders olmustur
  • Yunan haklı arabalarda yaşamaya başladı. Alışmışlardı Avrupa birliğinden gelen paralara. Arpaları kesilince iflas ettiler. Ne sanayi var ne üretim. Tüket babam tüket. Avrupa birliği hristiyan klubü diye boşuna demiyorlar.
  • Değil berlin hiç bir limanda black list te yer alan bir firmaya yakıt verilmez isteme veresiye dost kalalım ölesiye demişler
  • Komsuda ki rezillik diz boyu...
  • Ayni seabird , yakit alamadigindan bircok ucusu iptal etmis bizlere farkli baheneler sunarak.

Yunan medyasında yer alan ve komşunun hazin ekonomik durumunu gözler önüne seren habere göre salı günü Samaras, Yunan devletinin VIP uçağı ile pazartesi gittiği Berlin’den geri dönmeye hazırlanırken havaalanında yakıt servisi yapan şirket, “Yunanistan’ın borcunu ödemediği” gerekçesiyle yakıt veremeyeceğini bildirdi.

Yaşanan panikte, Yunanistan’ın söz konusu şirkete yakıt borcunu vadeye bağlamış olduğu ve 5.000 euro’luk vadenin ise ödenmediği ortaya çıktı. Sorunu Atina’da bulunan Ekonomi Bakanı Yanis Stournaras’ın çözdüğü ve yapılan ödeme sonrası uçağa yakıt verildiği bildiriliyor.

Yunanistan hükümeti, ‘kemer sıkma’ çerçevesinde sahip olduğu 3 VIP uçağı, birini hava kuvvetlerine verme, diğerlerini satma yoluyla elden çıkarmayı planlıyor. Nitekim, geçtiğimiz dönem gerek cumhurbaşkanı Karolos Papulyas, gerekse Samaras ve Ekonomi Bakanı Stournaras basit yolcu uçağı seferleri ile seyahat etmişlerdi.

Bu arada Yunanistan’da, vergi kaçırılmasını önleyerek bütçe gelirlerini arttırmak amacıyla hazırlanan yeni vergi yasası parlamentoda onaylandı. (Milliyet)

YAKIT BORCU VAR DEDİLER YAKIT VERMEDİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

a ~ 11 yıl önce
alman bu gunahini vermez bedavaya. ders olmustur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 11 yıl önce
Yunan haklı arabalarda yaşamaya başladı. Alışmışlardı Avrupa birliğinden gelen paralara. Arpaları kesilince iflas ettiler. Ne sanayi var ne üretim. Tüket babam tüket. Avrupa birliği hristiyan klubü diye boşuna demiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H.ÖZKIR ~ 11 yıl önce
Değil berlin hiç bir limanda black list te yer alan bir firmaya yakıt verilmez isteme veresiye dost kalalım ölesiye demişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Petersburg ~ 11 yıl önce
Komsuda ki rezillik diz boyu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
petersburg ~ 11 yıl önce
utanmadan da bir de dislike yapmıslar...editor sen bu adamlar gibilerini burada barındırıyorsun ya senın de kulagını cekmek lazım :) sozum sana editor yaz bunu
petersburg ~ 11 yıl önce
helal sana editor ! :)
Bizde de ~ 11 yıl önce
Ayni seabird , yakit alamadigindan bircok ucusu iptal etmis bizlere farkli baheneler sunarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000