10 Eylül 2009, Perşembe 07:58:10

Western Union kullananlar memlekete uçakla gidecek

Dünyanın en büyük 500 şirketinden biri olan ve ülkelerarası para transfer şirketi olan Western Union, bu bayramda ilginç bir girişime imza attı.

Bayram tatili yaklaşırken Western Union da, Türkiye, Bangladeş, Pakistan ve Ortadoğu ülkelerine W. Union aracılığı ile para gönderen şanslı kişiler ülkelerine gidiş bileti kazanacak.

28 Kasıma kadar, sayısı 46.000’i aşan Western Union acenteliklerinden Türkiye’ye, Bangladeş’e, Pakistan’a ve Orta Doğu ülkelerinin çoğuna kalifiye bir para transferi gönderildiği her defasında gönderen kişinin adı otomatik olarak kendi ülkesi de dahil dünyanın herhangi bir yerine bir uçak bileti kazanmak üzere bir çekilişe dahil edilecek.

Western Union'nun Avrupadan Sorumlu Müdürü Ali Çınar  “Yılın bu döneminde hediye vermenin müşterilerimiz çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, Western Union şirketinin “Yuvaya Uçuş” promosyonu, yılın bu özel döneminde değerli müşterilerimizi ödüllendirmek için bize bir fırsat sunuyor, Bayramlar ailemize ve arkadaşlarımıza daha da yakın olmak istediğimiz zamanlardır.  Bu nedenle, Western Union, yuvaya uçuş olanağı sunarak müşterilerimizin maddi desteğin ötesinde bu bayramı sevdikleri ile paylaşabilmeleri fırsatını sağlamaktan memnuniyet duymaktadır.” dedi.

8 Eylülden itibaren, her hafta bir çekiliş yapılarak bir kişiye 1.800 dolar değerinde bir uçak bilet belgesi verilecek. Toplam 14 adet bilet verilecek. Kazanan kişinin bu dönemde yolculuk yapma olanağı yoksa, bilet belgeleri aralık 2010 tarihine kadar geçerli olacak.

Western Union kullananlar memlekete uçakla gidecek

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000