27 Mayıs 2011, Cuma 12:51:26

Wembley’de Türk Rüzgarı...

Şampiyonlar Ligi Finallerinde tüm VIP misafirleri DO & CO firması ağırlıyor.
  • Hocam Do co bir Avusturyali sirkettir, Ve bu sirketi kuran sadece bir türktür. Bu sirket simdi türkmü oluyor ? Sirket Avusturya da vergisini ödüyor ve tüm dümya da taninmis bir firmadir. o yüzden türk firmasi degildir. Saygilar
  • Bakalim buna nasil kulp takacaklar.. görelim.. EGITIM SART
Türk Hava Yolları’nın sponsoru olduğu iki takımın Wembley’de oynayacağı Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasının VIP ikram hizmetlerini bir Türk şirketi olan DO & CO yapacak.

İlk olarak 2004 yılında Şampiyonlar Ligi finallerinde hizmet veren DO & CO bu sene 11 bin VIP konuğu ağırlamaya hazırlanıyor. Maç günü VIP konuklarla birlikte, medya ve UEFA çalışanlarının da dahil olduğu misafirlere toplam 25 bin adet yemek servis edilecek.

700 personelin çalışacağı ve DO & CO‘nun dekorasyon, servis, ikram gibi tüm hizmetlerden sorumlu olduğu bu organizasyonda, menüde ağırlıklı olarak Ingiliz mutfağından seçenekler sunulacak ve uluslarası mutfaklardan tadlara yer verilecek. Hazırlanacak yemekler için 3 ton et, 1 ton tavuk, 3,5 ton balık, 7 ton sebze ve 10 bin adet yumurta kullanılacak. Ayrıca maç sonunda VIP konuklara kazanan takımın ulusal mutfağından da yemekler ikram edilecek.

DO & CO CEO’su Attila Doğudan „Uzun yıllardır birçok önemli uluslararası organizasyonlarda hizmet vererek yaşanan heyecanı paylaşıyoruz. Bu yıl yaşadığımız ise çok farklı. Türk Hava Yolları’nın sponsor olduğu iki takımın final oynaması ve tüm dünyanın bu karşılaşmayı izleyecek olması bizi daha da heyecanlandırıyor. Ayrıca bu haftasonu Monaco’da yapılacak olan Formula 1 yarışlarında da VIP müşterileri biz ağırlıyacağız. Bu haftasonu hem Wembley’de hem de Monaco’da tüm konuklar Türk rüzgarını hissedecek. Türk misafirperverliğini Avrupa’daki spor organizasyonlarına taşıyoruz.“ diye konuştu.
Wembley’de Türk Rüzgarı...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hocam Do co bir Avusturyali sirkettir, Ve bu sirketi kuran sadece bir türktür. Bu sirket simdi türkmü oluyor ? Sirket Avusturya da vergisini ödüyor ve tüm dümya da taninmis bir firmadir. o yüzden türk firmasi degildir. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bakalim buna nasil kulp takacaklar.. görelim.. EGITIM SART

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000