01 Ağustos 2016, Pazartesi 08:51:13

Viyana Havalimanı'nda skandal!

Avusturya'nın başkenti Viyana'da havalimanına gidenler "Türkiye tatili ile sadece Erdoğan'ı desteklersiniz" yazısıyla karşılaştı.
  • Avusturya cook irkci bir devlet. Turkleri turkiye yi Ve diger muslimanlari sevmezler. Hollandda aynen belcika almanya ve fransa. Ozelikle son zamanlar. Ne kadar kotu birsey.
  • ah koca sultan girseydin ya şu viyanadan içeri. diğer balkan ülkelerindeki hoşgörü bunlarda yoksa osmanlı tokadını yemediğindendir.
  • Avusturya gelişmiş ülke, Türkiye değil dimi ? Bizde hiç böyle aşağılık bir şey gördünüz mü ? Başka bir ülkenin iç işine karışmak ne demek ? Anlaşılan tek umutları bu darbe idi, başarısız olunca tutuştular. Ne siz, ne de haminiz Almanya , başaramadınız. Başaramayacaksınız.. Gerçi siz bağrınızdan Hitler'i çıkarmışsınız, sizden her şey beklenir.
  • Avusturya dedigin ulke Hitlerin tohumlarinin oldugu ulkedir.Gelmesinler kopekler sonra layikde degiller.onlara muhtac degiliz.masmavi denizlerimizi kokmus vucutlarila kirlemesinler.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • İşin aslı viyana da normal vatandaş ile röportaj yapılmış ve hala türkiyeye tatile gider misiniz diye sorulmuştur. Çoğu kişi hayır dese de evet diyen azınlık da vardır. Bu ifade de bir vatandaşın (avusturya li muhtemel) cevabından alınmıştır. Airport haber yayınlamaz diye kendimi sansürledim
  • Aslında eksik ve kulaktan dolma habercilik. İşin aslı viyana da normal vatandaş ile röportaj yapılmış ve hala türkiyeye tatile gider misiniz diye sorulmuştur. Çoğu kişi hayır dese de evet diyen azınlık da vardır. Bu ifade de bir vatandaşın (avusturya li muhtemel) cevabından alınmıştır.
  • Dış itibar.
  • madem adamlar bizi sevmiyor,istemiyor,bize karşı her türlü adiliği yapıyorlar avrupada yaşayan milyonlarca türk var ve hemen hepsinin maddi durumu oldukça iyi ancak neden herşeylerini toplayıp ülkelerine geri gelmiyorlar? öyle ya getirsinler avrupadaki paralarını buraya yatırım yapsınlar böylelikle hem istihdam sağlanır hem gelirimiz artar devle ve milletçe kalkınırız! ama işlerine gelmez, oradaki para,sosyal hak vs burada yok,olması da mümkün değil bizim milletimiz için de rahatı,çıkarı,parası herşeyden önce gelir o yüzden de böyle bir şeyi yapmazlar ve büyle olaylar da daha çok olur!
  • Icerideki hainleri temizledikten sonra biliyorlar ki daha da guclenecegiz. Sira sizlerede gelecek. Bu savas kufur ile Hakkin savasidir. Darbeyi kimin destekledigi artik cok acik. Bunu gizlemiyorlar. 2023 te gorusmek uzere..!

Avusturya'nın başkenti Viyana'da havalimanına gidenler "Türkiye tatili ile sadece Erdoğan'ı desteklersiniz" yazısıyla karşılaştı.

Avrupa ülkelerinde demokrasiyi savunan darbe karşıtı Türklere yönelik baskılar artıyor.

Ülkede Türklerin evlerine ve balkonlarına Türk bayrağı asması yasağının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

TÜRKİYE'YE GİTMEYİN YAZISI

Viyana Uluslararası Havalimanı'na gidenler, turizm sezonunda Türkiye'yi kötüleyen "Türkiye tatili Erdoğan’ı desteklemekten başka bir şey değil" yazısıyla karşılaştı.

KALDIRILDI

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Viyana Havalimanı’nda yer alan "Türkiye tatili Erdoğan’ı desteklemekten başka bir şey değil" yazısı yapılan uyarı üzerine kaldırıldı.

Viyana Havalimanı'nda skandal!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Gurbetci ~ 8 yıl önce
Avusturya cook irkci bir devlet. Turkleri turkiye yi Ve diger muslimanlari sevmezler. Hollandda aynen belcika almanya ve fransa. Ozelikle son zamanlar. Ne kadar kotu birsey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KANUNİ ~ 8 yıl önce
ah koca sultan girseydin ya şu viyanadan içeri. diğer balkan ülkelerindeki hoşgörü bunlarda yoksa osmanlı tokadını yemediğindendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus ~ 8 yıl önce
Avusturya gelişmiş ülke, Türkiye değil dimi ? Bizde hiç böyle aşağılık bir şey gördünüz mü ? Başka bir ülkenin iç işine karışmak ne demek ? Anlaşılan tek umutları bu darbe idi, başarısız olunca tutuştular. Ne siz, ne de haminiz Almanya , başaramadınız. Başaramayacaksınız.. Gerçi siz bağrınızdan Hitler'i çıkarmışsınız, sizden her şey beklenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollanda ~ 8 yıl önce
Haklisin. Darbe basarisizligi avrupada Türk olmayanlara cok hayal kirikligina ugrati. Resmen canlari yaniyo. Sosyal medyada her gun yorumlar okuyoruz. Elestiren elestirene. Neler soylenmiyo. Turkiyedeki Insanlarin gunahini aliyorlar. Edep seref gurur onur insanlik kalmamis. Coup olsaydi sevinceklerdi. Simdi birsey yazmak istedim ama yazmicam.
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Avusturya dedigin ulke Hitlerin tohumlarinin oldugu ulkedir.Gelmesinler kopekler sonra layikde degiller.onlara muhtac degiliz.masmavi denizlerimizi kokmus vucutlarila kirlemesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deodorant ~ 8 yıl önce
Kimin vucudunun koktugu tartisilabilir....
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sansürlü yorum ~ 8 yıl önce
İşin aslı viyana da normal vatandaş ile röportaj yapılmış ve hala türkiyeye tatile gider misiniz diye sorulmuştur. Çoğu kişi hayır dese de evet diyen azınlık da vardır. Bu ifade de bir vatandaşın (avusturya li muhtemel) cevabından alınmıştır. Airport haber yayınlamaz diye kendimi sansürledim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış haber ~ 8 yıl önce
Aslında eksik ve kulaktan dolma habercilik. İşin aslı viyana da normal vatandaş ile röportaj yapılmış ve hala türkiyeye tatile gider misiniz diye sorulmuştur. Çoğu kişi hayır dese de evet diyen azınlık da vardır. Bu ifade de bir vatandaşın (avusturya li muhtemel) cevabından alınmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İtibar ~ 8 yıl önce
Dış itibar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avrupadaki türkler ~ 8 yıl önce
madem adamlar bizi sevmiyor,istemiyor,bize karşı her türlü adiliği yapıyorlar avrupada yaşayan milyonlarca türk var ve hemen hepsinin maddi durumu oldukça iyi ancak neden herşeylerini toplayıp ülkelerine geri gelmiyorlar? öyle ya getirsinler avrupadaki paralarını buraya yatırım yapsınlar böylelikle hem istihdam sağlanır hem gelirimiz artar devle ve milletçe kalkınırız! ama işlerine gelmez, oradaki para,sosyal hak vs burada yok,olması da mümkün değil bizim milletimiz için de rahatı,çıkarı,parası herşeyden önce gelir o yüzden de böyle bir şeyi yapmazlar ve büyle olaylar da daha çok olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dutch ~ 8 yıl önce
Keske dusunerek yorum yazsan. cogumuz burda dogduk buyuk okuduk evlilik yaptik ve cocuklar doguyor okula gidoyorlar. Cevre cogaliyor. burda hayatimizi kurduk. Burayi Birden birakip gidemiyoruz. Herkezin evi yok. Anladin mi biraz? Sokakta yasicak degiliz yada otelde yada akrabanin yaninda. Evi olan tasinip yasar.
Rumuzsuz Pilot ~ 8 yıl önce
Icerideki hainleri temizledikten sonra biliyorlar ki daha da guclenecegiz. Sira sizlerede gelecek. Bu savas kufur ile Hakkin savasidir. Darbeyi kimin destekledigi artik cok acik. Bunu gizlemiyorlar. 2023 te gorusmek uzere..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ab. ~ 8 yıl önce
Resmen canlari yaniyo darbe basarisiz oldugu icin. ###### :( turklerin en buyuk dostu turkler ta kendisi. darbeciler vatan haini!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000