12 Haziran 2009, Cuma 13:55:45

Viking Airlines Dalaman'a uçacak

Pazar payının yüzde 62'sini İngiliz turistlerin oluşturduğu Dalaman bölgesi, yeni turist arayışına girdi...
  • Balon haberler yuzunden herkes yalnis yonlendirilmekte.Viking bu yil DLM dan SAGA ile ucmuyor,BJV den bir sure uctu ve ucuslari bitti.Terminal isletmesi balon haberler yerine terminali olmasi gerektigi gibi isletmek adina caba sarfetse hepimizi daha cok mutlu edecektir.
  • bu uçak ne zamandır Saga adına Milas-Bodrum havalimanınada iniyor ama bundan hiç bahsedilmiyor...ayıp oluyor ama.
  • Gerçek sitesine sanal uçakları koyan şirket değilmi ? ne hayır beklersinki =)
  • Büyük bir havacılık olayı, İsvecli İngiltere' den Türkiye' ye yolcu taşıyacak. Türk taşıyıcılar ve Sivil Havacılık ne diyecek buda merak konusu olsun.

Pazar payının yüzde 62'sini İngiliz turistlerin oluşturduğu Dalaman bölgesi, yeni turist arayışına girdi. Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminali, harcama gücü yüksek olan Kuzey ülkelerine yönelik çalışma başlattı.

Genel Müdür Hamdi Güvenç, bu yıl, özellikle İsveç, Norveç ve Hollanda'ya ağırlık vereceklerini anlattı. Güvenç, şu bilgileri verdi:

"Gelecek sene için Viking Airlines ile mutabakat sağladık. Merkezi İsveç olan bu firma, bu yıl Saga ile uçacak. Gelecek yıl ise tek başına uçacak. 110 bin pax planlandı. Bu da ciddi bir rakam. Bu rakam, toplam İngilizlerin yüzde 10'unu oluşturuyor.Bu havayolu şirketiyle birlikte Kuzey İskoçya'dan yolcu getirmeyi planlıyoruz."

Turizmdebusabah

Viking Airlines Dalaman'a uçacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Balon haberler yuzunden herkes yalnis yonlendirilmekte.Viking bu yil DLM dan SAGA ile ucmuyor,BJV den bir sure uctu ve ucuslari bitti.Terminal isletmesi balon haberler yerine terminali olmasi gerektigi gibi isletmek adina caba sarfetse hepimizi daha cok mutlu edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu uçak ne zamandır Saga adına Milas-Bodrum havalimanınada iniyor ama bundan hiç bahsedilmiyor...ayıp oluyor ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gerçek sitesine sanal uçakları koyan şirket değilmi ? ne hayır beklersinki =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Büyük bir havacılık olayı, İsvecli İngiltere' den Türkiye' ye yolcu taşıyacak. Türk taşıyıcılar ve Sivil Havacılık ne diyecek buda merak konusu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000