22 Ağustos 2008, Cuma 15:50:56

Ve Türk yolcunun akibeti belli oldu

İspanya'nın başkenti Madrid'de meydana gelen uçak kazasında ölenlerden birinin Türk yolcu Mustafa Erdil olduğu, yapılan DNA testi sonucunda kesinleşti.
  • bu kadar çok kaza yapan md80 leri hala nasıl kullanıyorlar? üretimi bile durdurulmuş...
  • Allah rahmet eylesin...Yurtdışında ülkemizin ismini temsil etmek üzere bulunan merhum Mustafa ERDİL e Allah tan rahmet kederli ailesine ve dostlarına sabrı cemil niyaz ederim.

Aliağa Gemi Söküm Sanayicileri Derneği 2'nci Başkanı, evli ve üç çocuk babası 55 yaşındaki Mustafa Erdil'in öldüğü, dün İspanya'ya giden oğlu Günalp Erdil'in verdiği saç, kan ve tükürük örnekleriyle yapılan DNA eşleştirmesiyle kesinlik kazandı. Bunun üzerine Günalap Erdil'in, babasının cenazesini Türkiye'ye getirebilmek için gerekli işlemleri başlattığı bildirildi. Başbakanlığa bağlı Denizcilik Müsteşarlığı'nın da cenaze işlemlerinin hızlandırılması için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Genel Sekreteri Nevzat Sarıarslan, Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu'nun uçak kazasıyla ilgili soruşturmayı yürüten İspanyol yetkililerle görüştüğünü söyleyerek, “Cenazenin en geç pazar gününe kadar Türkiye'ye gönderilmesini bekliyoruz” dedi. Erdil'in cenazesinin getirilmesinin ardından memleketi olan Manisa'nın Kula İlçesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verileceği kaydedildi.

Öte yandan Erdil Ailesi'nin evi, ölüm haberini alarak gelen yakınlarının akınına uğradı.

Ve Türk yolcunun akibeti belli oldu

Yorumlar

pilot ~ 16 yıl önce
bu kadar çok kaza yapan md80 leri hala nasıl kullanıyorlar? üretimi bile durdurulmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
theater ~ 16 yıl önce
Allah rahmet eylesin...Yurtdışında ülkemizin ismini temsil etmek üzere bulunan merhum Mustafa ERDİL e Allah tan rahmet kederli ailesine ve dostlarına sabrı cemil niyaz ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000