27 Aralık 2009, Pazar 07:25:12

Vatandaş ILS sorununa çözüm istiyor

ILS cihazının çalışmaması ve hava şartlarının uygun olmaması Şanlıurfa GAP Havaalanı'nda sık sık yaşanan uçak seferlerinin iptaline vatandaşlar tepki göstererek yetkililerin sorunu çözmelerini istediler...
  • deyerli urfalı hemşerilerim bende bir urfalı olarak bu olayla bayagı bi dert çektim ama benim sizlerden bir ricam bu tepkiyi yetkili kurumlarada mail yoluyla iletilirse en azından bizim halk olarak ne kadar magdur oldugumuz daha çabuk bilinir.
  • vergi mükellefi olan halkın hakkı yenmektedir. bu vurdumduymazlığa kim, ne zaman dur diyecek? anlaşılan dhmi'de işler hiç de iyi gitmiyor.
  • Şanlıurfa hava alanı için 2 yıl önce ils cihazı alındı ama bu cihaz arızalı çıktı, parası ödenen cihaz 2 yıldır atıl bir vaziyette bekliyor, kışın hemen hemen her hafta 2, 3 uçuş sis yüzünden yapılaıyor, türkiyenen en yeni ve en uzun (4000m) pistine sahip urfa havaalanı uluslar arası uçuşlarada açılamıyor,
  • nereye baksan DHMİ nin kepazeliği.bir ILS i faal edemeyen ;faaliyeti tamamlanan cihazı kalibre edemeyen;ama ATMAYA ÜFLEMEYE gelince MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN hep bu kuruluş.ama lafa gelince dilleri pabuç kadar.BU İŞLER MEMUR KAFASI İLE YAPILAMAZ

Sivil toplum örgütlerinin de olaya tepki göstermesinin ardından Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Emin Önen tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmıştı.

Yapılan açıklama teknik arızaların her zaman olabileceği fakat sorun ile yakından ilgilendiklerini belirtmişti.

Son olarak Şanlıurfalı hacıları taşıyan uçağın Şanlıurfa GAP Havaalanı'na iniş yapamaması Adana'ya yönlendirilmesinin ardından İstanbul ve Ankara uçak seferleri de iptal edildi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin:"Defalarca konuyu yetkili kurumlara aktardık. Ama test uçağı bir türlü gelmedi." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Aziz Aydınlık ise " 11 milletvekilimiz soruna çözüm getiremedi umarız Vali Nuri Okutan bunu çözer" diye konuştu.

Kanal Urfa

Vatandaş ILS sorununa çözüm istiyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
deyerli urfalı hemşerilerim bende bir urfalı olarak bu olayla bayagı bi dert çektim ama benim sizlerden bir ricam bu tepkiyi yetkili kurumlarada mail yoluyla iletilirse en azından bizim halk olarak ne kadar magdur oldugumuz daha çabuk bilinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vergi mükellefi olan halkın hakkı yenmektedir. bu vurdumduymazlığa kim, ne zaman dur diyecek? anlaşılan dhmi'de işler hiç de iyi gitmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şanlıurfa hava alanı için 2 yıl önce ils cihazı alındı ama bu cihaz arızalı çıktı, parası ödenen cihaz 2 yıldır atıl bir vaziyette bekliyor, kışın hemen hemen her hafta 2, 3 uçuş sis yüzünden yapılaıyor, türkiyenen en yeni ve en uzun (4000m) pistine sahip urfa havaalanı uluslar arası uçuşlarada açılamıyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nereye baksan DHMİ nin kepazeliği.bir ILS i faal edemeyen ;faaliyeti tamamlanan cihazı kalibre edemeyen;ama ATMAYA ÜFLEMEYE gelince MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN hep bu kuruluş.ama lafa gelince dilleri pabuç kadar.BU İŞLER MEMUR KAFASI İLE YAPILAMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000