29 Haziran 2010, Salı 08:54:37

Uzayda seks yasağı

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevli mürettebatın birbirleriyle cinsel ilişkiye girmelerine izin verilmediği ortaya çıktı.
  • dünya ahiret bacımsın ama uzayda karşıma çıkma :D:D:D:D:D
  • uzay fantazısı :)))
  • Eskiden gemilerde kadının uğursuzluk getireceğine inanılırdı. Sebep benzer ihtimalden dolayı.... Teknoloji gelişti ama insan içgüdüleri hala aynı.
  • uzayda bile rahat durmuyoruz....

NASA komutanlarından Alan Poindexter, Tokyo ziyareti sırasında astronotların bu tür bir ilişki yaşamaları halinde bunun sonuçlarının ne olacağı yönündeki soruyu "Birbirimize saygılıyız ve iyi bir iş ilişkimiz var. Kişisel ilişkiler söz konusu değil. Bunlara izin vermiyoruz ve vermeyeceğiz" diye cevapladı.

Poindexter ve aralarında uzaydaki ilk Japon anne Naoko Yamazaki'nin de bulunduğu altı kişilik mürettebatı Uluslararası Uzay İstasyonu'na iki haftalığına dönüş görevleri hakkında açıklama yapmak üzere Tokyo'daydı. Nisan ayındaki yolculuk yörüngede dört kadının olması nedeniyle bir ilk teşkil etmişti.

Hal böyleyken, astronotların birbirlerine karşı koyamadıkları durumlara daha önce tanık olunmuştu.

2007'de eski NASA astronotu Lisa Marie Nowak'un kendisiyle aynı astronota aşık olan rakibinin önüne geçebilmek için uçuş sırasında baştan çıkarıcı ve uygunsuz giysiler giydiği öne sürülmüştü.
 

Uzayda seks yasağı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
dünya ahiret bacımsın ama uzayda karşıma çıkma :D:D:D:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uzay fantazısı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eskiden gemilerde kadının uğursuzluk getireceğine inanılırdı. Sebep benzer ihtimalden dolayı.... Teknoloji gelişti ama insan içgüdüleri hala aynı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uzayda bile rahat durmuyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000