22 Ağustos 2008, Cuma 14:48:41

ÜRDÜN UÇUŞLARI ARTACAK

Türkiye ile Ürdün arasında yapılan karşılıklı uçuş sayısının arttırılmasına karar verildi.
  • Kardes ulke Urdun ile Turkiye'miz arasinda seferlerin arttirilmasi sevindirici bir olay.Her iki ulke vatanaslarinin yaninda bolgeye gelen yabanci turistlerin bu ulkeye daha rahatca tasinmasina yardimci olacaktir. Sabiha Gokcen'e bazi gunler neredeyse gunde 3 ucus geliyordu son zamanlarda. Tahmin ediyorum bunlar duzenli seferlere donebilir yakinda Charter olmaktansa.
  • Yorumunuz...böle bi olaya ben kendi adıma çok sevindim .bi ürdün vatandaşı olarak bu kadar az sefer olmasına çok üzülüyodum sizlere çok teşekkür ediyorumm [email protected]

Sivil Havacılık Genel Müdürü  Ali Arıduru ve Ürdün Sivil Havacılık Genel Müdürü Kaptan Suleiman Obeidat başkanlığında 20-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen görüşmelerde, Türkiye ile Ürdün arasındaki uçuşların karşılıklı olarak arttırılması konusunda anlaşma sağlandı. 

 

Müzakereler sonunda imzalanan anlaşmaya göre;  İstanbul-Amman arasındaki seferlerin haftada 5’ten 14 frekansa çıkarılmasının yanı sıra  Ankara-Amman hattında da 7 sefer başlatılmasına karar verildi.

 

Türkiye ve Ürdün arasında ilk kez 1948 tarihinde anlaşma imzalanmış,  anlaşma 1973 yılında revize edilmişti.

ÜRDÜN UÇUŞLARI ARTACAK

Yorumlar

Sydney ~ 16 yıl önce
Kardes ulke Urdun ile Turkiye'miz arasinda seferlerin arttirilmasi sevindirici bir olay.Her iki ulke vatanaslarinin yaninda bolgeye gelen yabanci turistlerin bu ulkeye daha rahatca tasinmasina yardimci olacaktir. Sabiha Gokcen'e bazi gunler neredeyse gunde 3 ucus geliyordu son zamanlarda. Tahmin ediyorum bunlar duzenli seferlere donebilir yakinda Charter olmaktansa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...böle bi olaya ben kendi adıma çok sevindim .bi ürdün vatandaşı olarak bu kadar az sefer olmasına çok üzülüyodum sizlere çok teşekkür ediyorumm [email protected]

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000