10 Aralık 2012, Pazartesi 09:03:07

ÜNLÜ SANATÇININ UÇAĞI DÜŞTÜ

Meksika'nın kuzeyinde küçük bir yolcu uçağı düştü. Yolculardan kurtulan olmazken, şarkıcı Jenni Rivera'nın da uçakta bulunduğu öğrenildi. Monterrey'den Toluca'ya gitmek için havalanan küçük bir uçakla irtibat, kalkışından 10 dakika sonra kesildi.
  • ALLAH RAHMET EYLESIN DEMEK YERINE SIZIN YAPTIGINIZ ONLARDAN FARKLI MI SIZ BASSAGLIGI YAZDINIZ MI SIZ FARKINDA OLMADAN YINE YORUM YAPTINIZ ALLAH JENNI YE RAHMET AILESINE SABIR VERSİN MEKSIKA NIN SIBEL CAN I GIBI SEVILIRDI SARKILARI GUZELDI,KIRLETMEYIN SACMA YORUMLARLA DURUMU
  • Çekişme yok ise yorum da yok. Durum budur!

 

Olayın ardından yapılan aramalarda uçağın enkazı Sierra Madre Oriental bölgesinde bulundu.

Uçakta bulunan 7 yolcudan kurtulan olmadığı bildirildi. Uçakta Meksika asıllı ABD’li şarkıcı Jenni Rivera'nın da olduğu öğrenildi.

Jenni Rivera, kısa bir süre önce Meksika'da "Yılın Sanatçısı" ve "Yılın Albümü" ödüllerini almıştı.

ÜNLÜ SANATÇININ UÇAĞI DÜŞTÜ

Yorumlar

ALLAH rahmet EYLESIN ~ 11 yıl önce
ALLAH RAHMET EYLESIN DEMEK YERINE SIZIN YAPTIGINIZ ONLARDAN FARKLI MI SIZ BASSAGLIGI YAZDINIZ MI SIZ FARKINDA OLMADAN YINE YORUM YAPTINIZ ALLAH JENNI YE RAHMET AILESINE SABIR VERSİN MEKSIKA NIN SIBEL CAN I GIBI SEVILIRDI SARKILARI GUZELDI,KIRLETMEYIN SACMA YORUMLARLA DURUMU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Çekişme yok ise yorum da yok. Durum budur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın.. ~ 11 yıl önce
İnsan ölmüş banane diyen bir toplumuz. yeterki egolarımızı tatmin edebileceğimiz bir konu olsun sayfalarca yazarız. Bozulduk biz kesinlikle , halbuki kimlik belirtmenin zorunlu olduğu siteler olsun yorumlar 3-5 arasında kalır çünkü çamur atarken üzerimizin kirlendiğini yavaş yavaş anlamaya başladık.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000