26 Eylül 2009, Cumartesi 07:59:17

Ufo sanılan cisimler aslında uçakmış!

UFO görüntülerini inceleyen uzmanlar ve CIA, cisimlerin yüzde 70'inin arkasındaki gerçeği açıkladı...
  • ben ozellikle marsta hayat olduguna inanıyorum. düşünsenize teknoloji dunyadan 20 sene bile ileri olsa bu aletler gayet sıradan olur.
  • 13-16 YAŞ ARASI BURAYI KUŞATMIŞ DİYEN ARKADAŞ...BENCE İMANSIZLIKTA SENİ KUŞATMIŞ..BAK BENİM YAŞIM 36 ...AMA EMİNİM SENDEN DAHA ÇOK BAKMIŞIMDIR KURAN-I KERİM E....ARKADAŞLAR CIA VE AMERİKA DÜNYADAKİ HERŞEYİ TEKNOLOLOJİ İLE BİLİR VE GÖRÜR YA!! SIRF BU KANI VE İZLENİM KAYBOLMASIN İNSANLARDA DİYE bunlar bizim uçaklarımız DİYİP BEYİN YIKIYOR...YA NE DİYECEKTİLER ? BİZDE ÇARESİZ KALDIK MI DİYECEKLER ?
  • Bir savaş uçağından 5-6 kat daha hızlı gidiyor ve de hiç ses cıkartmıyorsa bu herhalde çok gelişmiş bir ucaktır amaa çoooook geliştirilmiş bir ucaktır biz de buna inanıyoruz :)
  • 21.asırda 2009 yılında ,dunyaya benzer binlerce gezegen varken,hala evrende yalnız oldugumuzu,dunya dısında hayat olmadıgını dusunerek,ufolara inananları cocuksu bulacak kadar dar goruslu, burnunun ucundan baska bir yer goremeyenlere de ben guluyorum ,bir gun kesinlikle ispatlanacak bu konular, o zaman ne yapacaksınız bakalım:))
  • Bunlar yine olayları çarpıtmakla meşgul... artık bu çağda daha fazla gizleme sindirme politikası uygulayamadıklarında böle haberlerle ortalığı sakinleştirmek insanların gazını almak istiyorlar. ama artık herkesin elinde bir kamera fotoğraf makinesi var.. zamanında kendi gizli üstlerinde çalışan insanlar üst düzey yetkililer ölüm döşeğinde itirafta bulunuyorlar uzaylıların varlığı ve dünyayı seyahatlerinden dolayı. hala at gözlükleriyle dünyaya bakanlara yazık yalnız değiliz koca evrende kabul edin
  • Çok gülüyorum size ya... Yas grubu olarak13-16 arası kuşatmış burayı.
  • cogu kisinin onemsmeyip, sacmalık olarak gordugu dunya dısı medeniyetler ve ufo gercegi bir gun %100 ispatlanacaktır.yazıda gecen %70 i anladık dapeki bakalım %30 neymis acıklasınlar da gorelim ?
  • %70 i uçaksa %30 u ne? diye sorarlar adama.%1 bile olsa anlayamadıkları ihtimalin,dünyada yalnız olmadığımızı kanıtlamaz mı? kaldı ki Yaratıcı, evreni sadece biz insanoğlu için yaratmadı...başlık bile inandırıcı değil...

Yıllardır UFO ihbarlarını, çekilen görüntü ve fotoğraflarını inceleyen uzmanlar ve CIA, bu görüntülerdeki cisimlerin yüzde 70'i kadarının aslında ne olduklarını açıkladı.                                                                   
 
UFO diye çekilmiş görüntüleri inceleyen uzmanların, 1950'li yıllardan bu yana hazırladıkları raporlarların değerlendirilmesi sonucunda, bu UFO sanılan cisimlerin yüzde 70'inin aslında geliştirildikleri sürece gizli tutulan uçaklar olduklarını açıkladılar.        

Binlerce "UFO görüntüsü"nden yüzde 70'inin aslında uçak görüntüsü olduğu belirlenirken, en çok UFO sanılan uçaklar sıralamasında 6 tanesi öne çıktı ancak bu 6 uçak hakkında detay verilmedi.

Ufo sanılan cisimler aslında uçakmış!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
ben ozellikle marsta hayat olduguna inanıyorum. düşünsenize teknoloji dunyadan 20 sene bile ileri olsa bu aletler gayet sıradan olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
13-16 YAŞ ARASI BURAYI KUŞATMIŞ DİYEN ARKADAŞ...BENCE İMANSIZLIKTA SENİ KUŞATMIŞ..BAK BENİM YAŞIM 36 ...AMA EMİNİM SENDEN DAHA ÇOK BAKMIŞIMDIR KURAN-I KERİM E....ARKADAŞLAR CIA VE AMERİKA DÜNYADAKİ HERŞEYİ TEKNOLOLOJİ İLE BİLİR VE GÖRÜR YA!! SIRF BU KANI VE İZLENİM KAYBOLMASIN İNSANLARDA DİYE bunlar bizim uçaklarımız DİYİP BEYİN YIKIYOR...YA NE DİYECEKTİLER ? BİZDE ÇARESİZ KALDIK MI DİYECEKLER ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir savaş uçağından 5-6 kat daha hızlı gidiyor ve de hiç ses cıkartmıyorsa bu herhalde çok gelişmiş bir ucaktır amaa çoooook geliştirilmiş bir ucaktır biz de buna inanıyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
21.asırda 2009 yılında ,dunyaya benzer binlerce gezegen varken,hala evrende yalnız oldugumuzu,dunya dısında hayat olmadıgını dusunerek,ufolara inananları cocuksu bulacak kadar dar goruslu, burnunun ucundan baska bir yer goremeyenlere de ben guluyorum ,bir gun kesinlikle ispatlanacak bu konular, o zaman ne yapacaksınız bakalım:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunlar yine olayları çarpıtmakla meşgul... artık bu çağda daha fazla gizleme sindirme politikası uygulayamadıklarında böle haberlerle ortalığı sakinleştirmek insanların gazını almak istiyorlar. ama artık herkesin elinde bir kamera fotoğraf makinesi var.. zamanında kendi gizli üstlerinde çalışan insanlar üst düzey yetkililer ölüm döşeğinde itirafta bulunuyorlar uzaylıların varlığı ve dünyayı seyahatlerinden dolayı. hala at gözlükleriyle dünyaya bakanlara yazık yalnız değiliz koca evrende kabul edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok gülüyorum size ya... Yas grubu olarak13-16 arası kuşatmış burayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cogu kisinin onemsmeyip, sacmalık olarak gordugu dunya dısı medeniyetler ve ufo gercegi bir gun %100 ispatlanacaktır.yazıda gecen %70 i anladık dapeki bakalım %30 neymis acıklasınlar da gorelim ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
%70 i uçaksa %30 u ne? diye sorarlar adama.%1 bile olsa anlayamadıkları ihtimalin,dünyada yalnız olmadığımızı kanıtlamaz mı? kaldı ki Yaratıcı, evreni sadece biz insanoğlu için yaratmadı...başlık bile inandırıcı değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000