13 Kasım 2014, Perşembe 07:50:29

UCUZ BİLETİN TARİHİ MAYIS

Uçak bileti fiyatlarındaki genel eğilime göre, Türkiye'den seyahat etmek için yıl içerisinde en uygun zaman olarak Mayıs ayı ön plana çıkıyor.
  • Aynen
  • Erken rezervasyon her zaman daha avantajli tabii ki... Avrupa ucuslarin da yaksalik 500-550€ civarinda olan bileti 7-8 ay oncesinden alirsan 200-300€ arasi fiyata rahat alirsin(ben 195€ almistim) ama saniyorum 2015 sezon ucuslari 2014 e nazaran biraz daha pahali olacak...

Uçak bileti fiyatlarındaki genel eğilime göre, Türkiye'den seyahat etmek için yıl içerisinde en uygun zaman olarak Mayıs ayı ön plana çıkıyor. Yıl içerisinde kısa ve uzun mesafeli tüm uçuşlara genel olarak bakıldığında ise, en uygun fiyatlı uçak biletleri, seyahat tarihinden 27 hafta önce bulunabiliyor. Seyahatseverler uçak biletlerini seyahatlerinden 27 hafta önce alarak, ortalama uçak bileti fiyatlarına göre %14,9 oranında kâr edebiliyorlar.

UCUZ BİLET ALMA YOLLARI

Önce uçuş tarihinizi kesinleştirin. Eğer kısıtlı sınıftan bilet alırsanız, değişiklik yapma şansınız olmaz veya ceza ödeyerek ekstradan maliyetlere katlanırsınız.

Biletinizi erken alın. Uçuş tarihinizden üç ay önceki fiyat ile bir kaç gün öncesi alınan bilet fiyatları arasında ciddi fark olacaktır. Erken karar verip hızla rezervasyon yapın ve arkasından da bileti satın alın. Unutmayın, bilet fiyatları uçuş tarihi yaklaştıkça artar.

Tatil dönemlerinde fiyatlar artıyor. Hattına göre değişmekle birlikte genellikle yaz sezonu sonrasında sonbahar, şubat tatili sonrasındaki ilk bahar ayları doluluk oranları daha düşük.

İnternet'ten fiyat araştırması yapın. Bazı havayolu şirketleri, yolcularına önce İnternet sitesine yönlendiriyor. Amaç yolcuların siteyi kullanmalarını özendirmek. Bazen sitede havayolunun vereceği fiyattan çok daha ucuz seçenekler ortaya çıkabiliyor. Yakaladığınız fırsatı kaçırmayın ve satın alma işlemini hemen yapın.

Acentenize danışın. Her ne kadar İnternet ön plana çıksa da bir çok yolcu seyahat acentelerinden vazgeçmiyor. Acentelerin önerileri, sundukları avantajlar İnternet'e tercih ediliyor.

Alternatif Yurtdışı Eğitim, yurtdışına gidecek bütün öğrencileri için en uygun uçak biletlerini temin etmek için üstün bir gayret gösterir. (Sabah)

UCUZ BİLETİN TARİHİ MAYIS

Yorumlar

kral ~ 9 yıl önce
Aynen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Erken rezervasyon her zaman daha avantajli tabii ki... Avrupa ucuslarin da yaksalik 500-550€ civarinda olan bileti 7-8 ay oncesinden alirsan 200-300€ arasi fiyata rahat alirsin(ben 195€ almistim) ama saniyorum 2015 sezon ucuslari 2014 e nazaran biraz daha pahali olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000