28 Ekim 2012, Pazar 11:25:09

UÇAKTAN ALIP SORGULADILAR!

Siyasete atılarak Pakistan’ın muhalefet lideri olan eski milli kriket oyuncusu İmran Khan, ABD’nin ülkesinde insansız hava araçlarıyla gerçekleştirdiği operasyonlara karşı protestolar düzenlediği için New York’a giden uçağından indirilerek Amerikalı yetkililer tarafından sorgulandı...
  • Bravo Nazim çok güzel yazmissin. Tahammül edilmeyen dik duranlarin listesi. Saddam: Amerikanin kuklalari tarafindan asildi.!!!!!!!!! Kaddafi: Amerikanin sakalli kuklalari tarafindan linç edildi. ESAD : Dik durmakta ve tüm Ambargolara karsi direniyor. Iyi ki Putin var. Ahmedinejat: Dik duruyor yakinda cihadcilar ona da saldiracak.Iyi ki Putin var.
  • abdnin eleştiriye tahammül edememesinden ve dünyayı tek bir merkezden yönetme amacıyla bu ülkeleri ele geçirme planının bir parçasıdır bu!keşke herkes -ve özellikle bizim siyasilerimiz- Khan kadar dik durabilseler!

 Khan, yaşananları Twitter’da “Uçaktan indirilerek Kanada’daki Amerikalı göç yetkilileri tarafından insansız hava araçları konusundaki fikirlerim hakkında sorgulandım. Benim duruşum biliniyor. İnsansız hava araçları saldırıları durmalı” diye duyurdu.

Khan New York’a vardıktan sonra da “Bunu neden yaptıklarını hâlâ anlamadım. Görüşüm belli, onlardan özür dileyecek değilim” dedi. Khan’ın partisi ise soruşturma başlatılmasını istedi. Khan, geçen ay ABD’nin Pakistan-Afganistan sınırında insansız hava araçlarıyla gerçekleştirdiği operasyonlara karşı protesto düzenlemişti. Khan’ın önderliğinde başkent İslamabad’dan yola çıkan binlerce kişilik kafile operasyonların gerçekleştiği Güney Veziristan’a gitmişti. (Milliyet)

UÇAKTAN ALIP SORGULADILAR!

Yorumlar

NAZIM ~ 11 yıl önce
Bravo Nazim çok güzel yazmissin. Tahammül edilmeyen dik duranlarin listesi. Saddam: Amerikanin kuklalari tarafindan asildi.!!!!!!!!! Kaddafi: Amerikanin sakalli kuklalari tarafindan linç edildi. ESAD : Dik durmakta ve tüm Ambargolara karsi direniyor. Iyi ki Putin var. Ahmedinejat: Dik duruyor yakinda cihadcilar ona da saldiracak.Iyi ki Putin var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nazım ~ 11 yıl önce
abdnin eleştiriye tahammül edememesinden ve dünyayı tek bir merkezden yönetme amacıyla bu ülkeleri ele geçirme planının bir parçasıdır bu!keşke herkes -ve özellikle bizim siyasilerimiz- Khan kadar dik durabilseler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000