24 Ağustos 2008, Pazar 23:15:02

Uçakta Türk yolcu da vardı!

Kırgızistan başbakanı İgor Çudinov, uçakta bulunan yolculardan 51'inin yabancı uyruklu olduğunu açıkladı. Çudinov İran, Kanada, Çin ve Türk uyruklu yolcuların bulunduğunu ifade etti.
  • Ölenlere Mevlam su mubarek Beraat Ayında rahmet eylesin ve bu kazalardan tum dünyadaki uçakları ve Ülkemizin insanlarını ayrıca ucaklarımızı korusun ,Çok enteresan umarım Deprem olmaz ne çok sıklıkta uçak kazası olsa peşinden deprem oluyor alakası olmadıgın soyliyenler cıkabilir ama 1999 dan buyana uçak kazaları ve pespese gelen depremler tesadufmu ? Allah Büyük Afetlerden Ülkemizi Korusun AMİN... Saygılarımla.

Uçakta kaç Türk yolcunun bulunduğu ve hayatta olup olmadıkları ile ilgili henüz bilgi alınamıyor. Başbakan uçakta 83 yolcu bulunduğunu, 7 de mürettebatın bulunduğunu ifade etti.

AP'ye açıklamada bulunan Manas ABD hava üssü yetkilisi Damian Pickart uçakta 83 yolcu bulunduğunu ifade etti. İsminin açıklanmasını istemeyen Bişkek havalimanı yetkilisi İran'a gitmek üzere havalanan uçağın kalkıştan on dakika sonra teknik bir arıza bildirdiğini, uçağın havalimanına geri dönüşe geçtiği sırada düştüğünü söyledi.

 

Uçakta Türk yolcu da vardı!

Yorumlar

life is life ~ 16 yıl önce
Ölenlere Mevlam su mubarek Beraat Ayında rahmet eylesin ve bu kazalardan tum dünyadaki uçakları ve Ülkemizin insanlarını ayrıca ucaklarımızı korusun ,Çok enteresan umarım Deprem olmaz ne çok sıklıkta uçak kazası olsa peşinden deprem oluyor alakası olmadıgın soyliyenler cıkabilir ama 1999 dan buyana uçak kazaları ve pespese gelen depremler tesadufmu ? Allah Büyük Afetlerden Ülkemizi Korusun AMİN... Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000