19 Ağustos 2013, Pazartesi 16:31:39

UÇAKTA TACİZ İDDİASI!

Van'dan Ankara'ya gitmek için geçen ay yolcu uçağına binen Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Vural Polat'ın, bir hostesi taciz ettiği öne sürüldü...
  • Sen yapıp yapmadıgını bilde Sonra konuş külliyen mülliyen 'vay beee'
  • Arkadaşlar şu an birlikte yaşadıgımız toplum her türlü sahtekarlıgı yaptıgı için...para veripte pilot ve hostesi sadece bir cümlelik yalan için ikna edilebileceginin çok kolay olabilecegini düşünüyorum.
  • Boş boş konuşma.Milleti tanımadan etmeden kendini millete benzetme...
  • Airport okuyucularının bu denli yargısız infazcı olabileceklerini düşünemezdim.Ne yazık ki tipik bir yargısız infaz örneği yorumları okumak durumunda kaldım. Şahıs tamamen suçlu da olsa, konu kesinleşinceye kadar, bu kadar çok atıp-tutmamak gerek diye düşünüyorum.
  • Evet ne tesadüf,ama benimki tesadüf değil; mubareğinki tesadüf....Temizleme çalışması gayreti içerisinde. Benimkide niye tesadüf değil biliyormusun; işim bu. Takip etmek. Ama en sonunda bu kadar planlı çalışan bir tipin yaptıklarını yazmakta böyle hassas bir konuda boynumun borcu. Anlayabildinmi "İlginç" yazmaya çalışan şahıs?
  • B-52 dişarda yaşıyom ben türkceyi ve yazmayı yeni öğreniom ;-)
  • insanı insan olduğu için sevmeli ve şunu unutmayın kendimden şüphe ederim ama asla vural beyden şüphe etmem kimler iftiraya uğramadık i hz aişe annemiz bile uğradı yorum yapmadan önce bi kez daha düşünün bunun vebalini asla ödeyemezsiniz
  • Başta camaroth rumuzlu şahıs olmak üzere....Şunu bilmelisiniz ki bizzat tanığı olmadığınız bir olayla ilgili saçma yorumlar yapıyorsunuz.Kul hakkına giriyorsunuz.Vural Bey' i bu iddiaları yapmayacağına hem bu dünyada hem ahirette tanıklık edecek kadar tanıyorum.Vebalini ödeyemezsiniz.
  • Sizdemi rabiacı oldunuz? İşinize gelmedimi yorumu yayınlamazsınız tabi....
  • madekim evlisin ve 3 çocuğun var ona göre davran adam adam ol kimse kimseye dur duk yere taciz ettin demez diyemez adama hesap sorarlar.. uçakta bir sürü erkek yolcu vardı da yazı tura çektiler sen mi çıktın.. vardır bir hikmetin bizim turk erkekleri hostesleri sefer viskiyi ve leblebiyi çok sefer bir de telefon numaranı yazdın mı deyme keyfine hostesle buluşacam diye konuşur konuşur..

İddia üzerine uçaktan indirilen Yrd.Doç. Dr. Polat, "Mağdur edilip hakarete uğradım. Bu bir komplo ve karalama çabasıdır. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bunun arkasında kim varsa hepsini ortaya çıkaracağım" dedi.

UÇAKTAN ÇIKARILDI

İddia edilen taciz olayı Van Ferit Melen Havalimanı'nda 19 Temmuz 2013'te Anadolu Jet'in Sun Ekspres'ten kiraladığı uçakta saat 06.00'da meydana geldi. Akşam'da yer alan habere göre; Uçağa yolcu olarak binen Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Vural Polat, koltuğuna oturduktan sonra içeri giren bir güvenlik görevlisi tarafından uçaktan çıkarılarak apronda bekleyen polislere teslim edildi. Polat'a uçaktan, 'güvenlik sorunu' gerekçe olarak gösterilerek indirildiği bildirildi. Pilotun ise olayla ilgili "Kural dışı yolcu yer olay raporu" tuttuğu ortaya çıktı.

HOSTESE TACİZ İDDİASI

Pilot tarafından tutulan raporda Yrd.Doç.Dr. Polat'ın hostes E.B.'yi teciz ettiği iddiasıyla uçaktan indirildiği belirtildi. Bu durum karşısında şoke olduğunu belirten Yrd.Doç.Dr. Polat, iddiaların komplo olduğunu ve taciz edildiğini iddia eden E.B. ile hiç karşılaşmadığını söyledi. Yapılanların kendisini mağdur ettiğini belirten Yrd.Doç.Dr. Polat, "Hakarete uğradım. 18 yıllık evli ve 3 çocuk babasıyım. Bu iftira aile saadetimi tehdit ediyor. Ben önemli bir kurumun yöneticisiyim. Bu makamımı da rencide ediyor" dedi.

"SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM"

Olaydan hemen sonra savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten Yrd.Doç.Dr. Vural Polat, şöyle konuştu:

"Olay günü tutulan tutanaklar birileri tarafından ilgisi olmayan kişilere ulaştırılmış. Emniyet bu belgeleri sızdıranların ve bu işin organize bir iş olup olmadığını güvenlik kameralarından tespit etmek için araştırıyor. Bu olay sanki benim gizlemeye çalıştığım bir olay gibi gösterilmeye çalışıldı. Havayolu şirketi, pilot ve hostes hakkında suç duyurusunda bulundum. Umarım bu olay açığa çıkar. Ben bu işin arkasını bırakmayacağım. Yaşadığım olayı başta yerel yöneticiler olmak üzere Sağlık Bakanlığı ve müsteşarlarla paylaştım."

UÇAKTA TACİZ İDDİASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

'vay beee' ye ~ 9 yıl önce
Sen yapıp yapmadıgını bilde Sonra konuş külliyen mülliyen 'vay beee'

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lütfenn!!! ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar şu an birlikte yaşadıgımız toplum her türlü sahtekarlıgı yaptıgı için...para veripte pilot ve hostesi sadece bir cümlelik yalan için ikna edilebileceginin çok kolay olabilecegini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kandavasına ~ 9 yıl önce
Boş boş konuşma.Milleti tanımadan etmeden kendini millete benzetme...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YARGISIZ ~ 11 yıl önce
Airport okuyucularının bu denli yargısız infazcı olabileceklerini düşünemezdim.Ne yazık ki tipik bir yargısız infaz örneği yorumları okumak durumunda kaldım. Şahıs tamamen suçlu da olsa, konu kesinleşinceye kadar, bu kadar çok atıp-tutmamak gerek diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlgnççççç 'e ~ 11 yıl önce
Evet ne tesadüf,ama benimki tesadüf değil; mubareğinki tesadüf....Temizleme çalışması gayreti içerisinde. Benimkide niye tesadüf değil biliyormusun; işim bu. Takip etmek. Ama en sonunda bu kadar planlı çalışan bir tipin yaptıklarını yazmakta böyle hassas bir konuda boynumun borcu. Anlayabildinmi "İlginç" yazmaya çalışan şahıs?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
İlginç yazmaya çalışan şahıs derken neyi hedef gösteriyorsun anlamadım ama sen bu komik anlayışınla hafiyeliğe devam et. Şunuda kafana sok benim bi şeyi takip ettiğim yok sadece haberi okudum, çekişmenizin özel hayattan geldiği aşikar olduğundan kendimce dalgamı geçtim sizinle. Haa bu arada benim yazdığım "ilginç"te herhangi bir yazım hatası yok sadece fazla harf yazıp vurgulama var. İlginç yazmaya çalışmadım yani, sadece yazdım komik adam...
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
B-52 dişarda yaşıyom ben türkceyi ve yazmayı yeni öğreniom ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 11 yıl önce
Gerçekten mi? Ama dışarıda yaşayanlar senden daha iyi yazıp çiziyorlar. Türkçeleri de senden daha iyi. Bana kalırsa sen fazla mesajlaştığın için Türkçeyi telefon tuşlarında yazdığın gibi yazıyorsun. Sorunun bu senin. Yurtdışında yaşadığın da palavra. Yoksa sen uçak düşürdükten sonra kimsenin iş vermeyeceğini bilen ve aç kalmamak için Arap ve Afrika ülkelerine giderek oradakileri kazıklamaya kalkan işe yaramaz World Focus ekibindenmisin?
SUSKUN KRAL ~ 11 yıl önce
insanı insan olduğu için sevmeli ve şunu unutmayın kendimden şüphe ederim ama asla vural beyden şüphe etmem kimler iftiraya uğramadık i hz aişe annemiz bile uğradı yorum yapmadan önce bi kez daha düşünün bunun vebalini asla ödeyemezsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUL HAKKI ~ 11 yıl önce
Başta camaroth rumuzlu şahıs olmak üzere....Şunu bilmelisiniz ki bizzat tanığı olmadığınız bir olayla ilgili saçma yorumlar yapıyorsunuz.Kul hakkına giriyorsunuz.Vural Bey' i bu iddiaları yapmayacağına hem bu dünyada hem ahirette tanıklık edecek kadar tanıyorum.Vebalini ödeyemezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Tesadüf ~ 11 yıl önce
Ne tesadüf,hem o kişiyi tanıyıp,hemde burayı okuyup yorum yazıyorsunuz.Hemde sadece buraya değil bir kaç sitey daha ; hemde aynı formatta...... Ne tesadüf değilmi?
ilgiinnççç ~ 11 yıl önce
Ne tesadüfçü.... Ne tesadüf,hem o kişiyi tanıyıp,hemde burayı okuyup yorum yazıyorsunuz.Hemde sadece buraya değil bir kaç sitey daha ; hemde aynı formatta...... Ne tesadüf değilmi? Demişsin ammmaaa anladığım kadarıyla sende iyi takip ediyorsun Kul Hakkı rumuzuyla yazan kişiyi. Hayırdır yaw birbirinizi nereden tanıyonuz...
Yorum ~ 11 yıl önce
Sizdemi rabiacı oldunuz? İşinize gelmedimi yorumu yayınlamazsınız tabi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
madekim evlisin ve 3 çocuğun var ona göre davran adam adam ol kimse kimseye dur duk yere taciz ettin demez diyemez adama hesap sorarlar.. uçakta bir sürü erkek yolcu vardı da yazı tura çektiler sen mi çıktın.. vardır bir hikmetin bizim turk erkekleri hostesleri sefer viskiyi ve leblebiyi çok sefer bir de telefon numaranı yazdın mı deyme keyfine hostesle buluşacam diye konuşur konuşur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000