06 Haziran 2010, Pazar 08:31:19

Uçakta oyun oynamaya ne dersiniz?

Uçaklar ile seyahat etmek artık en eğlenceli seyahat şekli... Bazı havayolu şirketleri i-pad kiralarken, bazı şirketler ise Portatif Play Station kiralayarak yolculara keyifli dakikalar yaşatacak...

Uçaklar için özel geliştirilen Portatif PlayStation (PPS) ile 10 bin metre yüksekte oyun keyfi başlıyor. Uçak içi eğlence ekipmanları imal eden İngiliz IFE Services ile PlayStation’ın mucidi Sony ortak çalışması ile sistem önümüzdeki yıl uçaklarda kullanılmaya başlanacak.

Böylece yolcular oyun oynamanın yanı sıra ekrandan film de izleyebilecek. PSP özel bataryası ile 11 saat hizmet verebilecek. Havayolları kabinde PPS’leri yolculara uçuş sırasında kiralayacak.

Uçakta iPad devri başlıyor

Avustralyalı JetStar Havayolları, kabinde isteyen yolcularının kullanımı için Apple tarafından geliştirilen yeni tablet bilgisayar iPad kiralamaya başlıyor.

Düşük Maliyetli Havayolu şirketi, 1 saatten uzun uçuşlarda 13 TL karşılığında isteyen yolcusuna iPad kiralayacak.

Her uçağa temmuzdan itibaren 30 tablet bilgisayar yüklenecek. Yolcular iPad üzerinden yüklenen filmleri izleyebilecek. Şirket kendi kuralları doğrultusunda uçakta diz üstü bilgisayarın yanı sıra cep telefonlarının uçuş modunda kullanılmasına izin vermiyor.

(Hürriyet)

Uçakta oyun oynamaya ne dersiniz?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000