20 Ekim 2015, Salı 13:51:07

Uçakta 'koltuk' krizi

Southwest Havayolları uçağı uçakta kavga çıkınca geri döndü, bir yolcu polis tarafından gözaltına alındı.
  • Amerikada böyle oluyor..bizde de böyle oluyor..kavga çıkıyor kabinde herkes birbirine giriyor yolcu yolcuyu dövüyor veya kabine ekibini dövüyor olay kaptana intikal ediyor kaptan dışardaysa hemen cockpit'e girip üstüne kilitliyor kapıyı ve asla çıkmıyor uzun süre sonra polis çağırılıyor millet yediği dayakla yada attığı dayakla bekliyor.polis geliyor hadi barışın diyor olmaz diyor bakın bize iş çıkarmayın şimdi bir sürü kağıt evrak ifade gerek yok diyor..sakinlik sağlanıyor uçak kapı kapatıp kalkıyor..daha sonra havada yine başlıyor olay..bizde de böyle oluyor işte ...!
  • IST dan kalkan suudi arabistan seferlerinin tümünde kavga yaşanıyor. Araplar istediği yere oturuyor ve kalkmıyor. Veya kabin ekibi aile beraber oturacak diye olmadık yolcuların yerini değiştiriyor. Almayacaksın bu adamları uçağa görecekler günlerini.
  • Turk olabilir mi?
  • Ya bu yolcularin PGS'den cektigi nedir kardesim bak adamlari dovusturmusler.
  • Kesin tgs yapmistir yer hizmetini
  • o değilde euro - usd ne oldu? ekonomi danışmanımız neredesin??

Southwest Havayolları'nın 136 yolcusuyla Los Angeles Havalimanı'ndan kalkış yapan bir yolcu uçağı, çıkan kavga nedeniyle geri döndü. 

Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yapan uçağın kadın yolcularından biri koltuğunu yatırmak istedi. Ancak arkasındaki erkek yolcu kadının koltuğu yatırmasına karşı çıktı. Kadın yolcu koltuğu yatırmakta ısrar edince tartışma büyüdü ve iddiaya göre erkek yolcu kadının boğazını sıktı.

Araya diğer yolcular ve kabin ekibi girerken kokpit ekibinin acil anonsuyla kuleye bilgi verdiği ve geri döneceğini anons ettiği öğrenildi. Kaptan pilot uçağa polis çağırarak Los Angeles'a iniş yaptı.

Uçağın inmesiyle kabine giren polis, boğaz sıkan yolcuyu gözaltına aldı.

Sefer 5 saatlik gecikmeye uğradı.

Uçakta 'koltuk' krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ruslan ~ 9 yıl önce
Amerikada böyle oluyor..bizde de böyle oluyor..kavga çıkıyor kabinde herkes birbirine giriyor yolcu yolcuyu dövüyor veya kabine ekibini dövüyor olay kaptana intikal ediyor kaptan dışardaysa hemen cockpit'e girip üstüne kilitliyor kapıyı ve asla çıkmıyor uzun süre sonra polis çağırılıyor millet yediği dayakla yada attığı dayakla bekliyor.polis geliyor hadi barışın diyor olmaz diyor bakın bize iş çıkarmayın şimdi bir sürü kağıt evrak ifade gerek yok diyor..sakinlik sağlanıyor uçak kapı kapatıp kalkıyor..daha sonra havada yine başlıyor olay..bizde de böyle oluyor işte ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suudi Arabistan ~ 9 yıl önce
IST dan kalkan suudi arabistan seferlerinin tümünde kavga yaşanıyor. Araplar istediği yere oturuyor ve kalkmıyor. Veya kabin ekibi aile beraber oturacak diye olmadık yolcuların yerini değiştiriyor. Almayacaksın bu adamları uçağa görecekler günlerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkek yolcu ~ 9 yıl önce
Turk olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine mi? ~ 9 yıl önce
Ya bu yolcularin PGS'den cektigi nedir kardesim bak adamlari dovusturmusler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memuristan ~ 9 yıl önce
Kesin tgs yapmistir yer hizmetini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
o değilde euro - usd ne oldu? ekonomi danışmanımız neredesin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Aga baya arttı. Önünü alamadık. Öyle böyle artmadı. Çok arttı.
borsacı ~ 9 yıl önce
1 dolar 2.89 1 euro 3.29 piyasa seçimleri bekliyor konut ve teknoloji sektörelri durağan seviyede yerli halk pek alım yap(a)mıyor ama yabancı yatırımcıya evler çok ucuz geliyor çünkü doalrla ödeme yapınca yok fiayta konut satıyoruz Seçimden İkitidar çıkarsa doalrın ateşi düşer eğer çıkmazas doalr seçimden sonra kısa vasdede 3.5 görür avro ise rahat 3.70 3.80 olur borsa 60000 nin altına çok rahat söylüyorum çakılır kısaca dözvile borçlanmayın seçime kadarda çok büyük bir yatırım yapmayın herkes gibi bende bekliyorum( not: kur fiyatları 14:24 saati fiyatıdır sonardan değişebilir)
.. ~ 9 yıl önce
çok teşekkürler..
güleyim bari ~ 9 yıl önce
kendine borsacı diyen arkadaş gazetenin ekonomi sayfasından okuduklarını anlatıyor, Allah bilir lise mezunudur bir de.
güleyim bariye cvp ~ 9 yıl önce
gerçekler acıdır inanmıyorsan bekle ve gör

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000