02 Haziran 2012, Cumartesi 13:50:50

UÇAKTA EŞEK ŞAKASI !

İngiltere'nin Manchester kentinden Mallorca'ya giden Monarch Havayolları'na ait uçakta şakalaşan iki yolcudan birinin şaçının tutuşması üzerine uçak Gatwick Havaalanı'na acil iniş yaptı.
  • çakmak kabine nasıl girmiş?
  • onemlı olan ınıs meydanı bulmak degıl sonucunda polıse teslım etmek????
  • lagos seferi ortasında inilecek meydan göster bakayım ?
  • bu olay thy de olsa bırak pilotlar acil iniş yapmayı polise haber vermekten korkarlar lagos saferinde kabin ekibine sakıp neredeyse döveceklerdi pilot hiç umursamadı.

İngiltere'nin Manchester kentinden Mallorca'ya giden Monarch Havayolları'na ait uçakta yolcular arasındaki sakalaşma pahalıya patladı.

Uçak seyir halindeyken bekarlar partisine katılmak için seyahat eden bir grup yolcu sakalaşmaya başladı. Şakalaşma esnasında 24 yaşında olduğu belirtilen bir yolcu, çakmakla arkadaşının saçını tutuşturdu.

30 bin feet irtifada yaşanan olay sonrası kokuyu hisseden kabin ekipleri kaptana bilgi verdi. Sıfır tolerans uygulamasıyla dikkat çeken Monarch Havayolları'nın pilotu uçağı en yakın havaalanına indirme kararı aldı.

212 yolcunun bulunduğu Airbus 321 tipi uçak bir süre sonra Gatwick Havaalanı'na iniş yaptı. Arkadaşının saçını yakan yolcu polis tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. İngiltere'de Çarşamba gününe kadar mahkemeler tatil olduğu için genç adam o güne kadar tutuklu kalacak. 

Uçak ise seferine kaldığı yerden devam etti.    

UÇAKTA EŞEK ŞAKASI !

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
çakmak kabine nasıl girmiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
onemlı olan ınıs meydanı bulmak degıl sonucunda polıse teslım etmek????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be yorum yapıcaz ya ~ 12 yıl önce
lagos seferi ortasında inilecek meydan göster bakayım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 12 yıl önce
bu olay thy de olsa bırak pilotlar acil iniş yapmayı polise haber vermekten korkarlar lagos saferinde kabin ekibine sakıp neredeyse döveceklerdi pilot hiç umursamadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000