13 Ağustos 2008, Çarşamba 07:57:42

Uçakta dayak yedi, boşanmak istiyor

Sunucu Ece Erken, eşi işadamı Tuncer Öztarhan’a boşanma davası açtı. “Tuncer uçakta ve evde beni dövdü” diyen Erken, 2 milyon YTL tazminat ve 15 bin YTL aylık nafaka istedi.

Sunucu Ece Erken, 7 yıl flört edip, 1 Eylül 2007’de, Swissotel’de 400 davetlinin katıldığı muhteşem bir düğünle evlendiği işadamı Tuncer Öztarhan’a, avukatı Aydın Kurban aracılığıyla boşanma davası açtı. Kurban tarafından Sarıyer Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, tarafların müşterek çocuklarının bulunmadığı belirtildi. Müvekkilinin davalı kocası ile “anlaşarak ve birbirlerini severek” evlendiklerini belirten Kurban, dilekçesinde, “Müvekkilem, derin bir sevgi ile bağlandığı eşini mutlu edebilmek, huzurlu bir aile hayatı yaşabilmek için büyük fedakarlıklarda bulunmuştur. Sosyal hayatından eşinin isteği üzerine vazgeçmiştir” dedi.

Uçakta dayak

 Çiftin mutlu giden evliliğinin, davalı Öztarhan’ın “sözlü ve fiili” şiddet uygulamaya başlamasıyla birlikte sarsıldığının iddia edildiği dilekçede, delil olarak ilginç bir olay anlatıldı: “Müvekkilimin yaşadığı ilk şiddet olayı, 2007 yılının Ekim ayında, tarafların birlikte gittikleri bir seyahat dönüşü, uçakta gerçekleşmiştir. Olaya hostesler de şahit olmuştur. Müvekkilem ne olduğunu anlayamadan davalının darbelerinden kurtulup, hosteslerin yardımıyla eşinin yanından ayrılmış ve saatler sonra sakinleşebilmiştir. Davalı, özür dilemiş ve böyle bir olayın tekrarlanmaması konusunda söz vermiştir. Müvekkilem, bu özür üzerine basına bu olayı yalanlamıştır.”

İkinci saldırı evde!

Dilekçede, davalı Öztarhan’ın “saygısızlık, küfür, hakaret ve aşağılama” içeren davranışlarının “özür sonrası”nda da devam ettiği iddia edildi. Davalı Öztarhan’ın alkol alışkanlığının olduğunun ileri sürüldüğü dilekçede, “ikinci bir şiddet olayı” na yer verildi: “Bu olay, tarafların aile konutunda gerçekleşmiştir. Davalı eş, yine son derece alkollü bir şekilde müvekkileme saldırmıştır. Saldırı sonucunda davacı, yüzüne ve vücuduna darbeler almıştır. Müvekkilem, bu yüzden ertesi gün hastaneye gitmek zorunda kalmış ve tedavi görmüştür. Olaya, davacının arkadaşı dizi oyuncusu Yeliz Şar tam anlamıyla tanık olmuştur. Müvekkilem, bu olayı da evliliğini korumak adına, gazetecilerin önünde yalanlamıştır.”

Kariyerini tehlikeye attı!

Davalı koca Öztarhan’ın davacı karısını evden kovduğunun iddia edildiği dilekçede, “Bu süreçten sonra dahi kocasından, müvekkilemin cep telefonuna küfür, tehdit ve hakaret içerikli mesajlar çekilmiş ve halen çekilmektedir” denildi. Dilekçede, ileri sürüldü: “Müvekkilem, yalvarmaları sonunda, bir kanalda yemek programı yapmaya başlamıştır. Ancak davalı koca. ’Sabah çok erken kalkıyorsun, beni de uyandırıyorsun, rahatsız oluyorum’ gibi bahanelerle çalışmasına engel olmuştur. Müvekkilem, kariyerini tehlikeye atarak, eşini dinlemiş ve işinden ayrılmıştır. Ancak ağır eleştiri, hakaret ve şiddet görmüştür. ”

Kaynak: Vatan

Uçakta dayak yedi, boşanmak istiyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000