25 Eylül 2010, Cumartesi 11:41:23

UÇAKTA BOMBALI YOLCU KORKUSU

Pakistan Havayolları'na ait uçakta bulunan bir yolcuda patlayıcı madde bulunduğu şüphesi üzerine Toronto-Karaçi seferini yapan uçak Stockholm'e acil iniş yaptı.
  • Pakistan her türlü yardima muhtac ama 777 ile de ucusa devam...
  • Ya gelin hepiniz avrupaya egalite,liberte,frantalite (serbestlik,esitlik,ozgurluk) Avrupanin ozunu bu uc madde olusturur gelin yasayin gorun o begenmediginiz turkiyeyi mumla ararsiniz ornekleri nazim hikmet,ahmet kaya, vatan hasretiyle gittiler ikisi ve daha niceleri sizde degerini anlayin. Balik sudan cikinca anlarmis suyun kiymetini gidin akdeniz ve ege sahillerini almanlar,ingilizler dolmus yoksa onlarda sizingibi dusunup kendi ulkelerinden daha refah bir ulkeyemi gelmisler yani turkiyemize ben turkiyeyi terketmek isteyenlerin bir an once terk etmesi icin duaciyim ozaman anlarsiniz cennet vatanin kiymetini erkek adam sozunde durur terkedecekse terk etmelidir hepinize iyi yolculuklar
  • Dûn Hûrriyette gördügümüz Pakistan ordusunun islamci militanlara yargisiz infazin intikami için bir gün bir PIA Pakistan uçagini herhalde havaya uçururlar.!!!!!!!!!!
  • bu memleketten turlu turlu sikayette bulunabilirsiniz ama sunu gunun birinde hatirlarsiniz su an sikayette bulundugunuz memleketi gun gelir mum ile ararsiniz isterseniz deneyin ve gorun siz sizlere anlatilan parlak masallara degilde gerceklere kulak asar ve bakarsiniz zaten su anda bulunmus oldugunuz sikayetlerinizden vazgeceginizi umuyorum
  • hazimsizlik var..ayva,elma,armut..hangisi acaba?neyse..ufak bir dunyada yasiyoruz..anladin bence ne dedigimi!
  • Normal karşılamak lazım bazı şeyler değişiyor e tabi ayakcılarıda burdakı kacıp gitmekden söz edenler onlar telaşa kapılıyor. yürüyün aslanlarım gıdın bu ülkeden kim tutar sizi gidin de yabancı ülkede en düşük sınıf insan gibi muamele görün hak ettiginiz deger o burda kalanız gene insan yerine koyarsınız ben bunu sindiremem gidin toz olun ayit oldugunuz yere
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Helal olsun senin gibi bu ulkede dusunenlerde varmis..Bu yoruma + 10 puan..Evetciler..Siz bu yoruma arkadasin pek takılmayın..Bakin yine doguda kan govdeyi goturuyor,millet adana'da miting yapmis yine..Sizi o goruntulerle bas basa birakiyorum..
  • biz de sizleri alsak baska memleketlere mesela arabistan a ,iran a dogru...70 yildir bu memleketi hep ayni zihniyetler yonetmekte sonuc ne peki??? hic sifir...ne icadimiz var yok once kendimize sonra ulkemize dunyaya ne faydamiz var yok...hristiyanlar kafa yorsun,calissin icat etsin tembel,bagnaz,yobaz muslumanlarda parasini versin alsin..hala bu memlektte tore cinayeti var, adina berdel denen rezillik var,hala kiz cocuklarini okula gondermeme var, hala sacma sapan inanislar var..Herseyden onemlisi adalet yok,hak hukuk yok, ne polis var ne yargi ne duzen var ne de nizam ne standart var ne insanlik..hersey torpil,hemsehricilik,cikar,yalan,rusvet,adilik ustune kurulmus ve hala oyle devam etmekte ve hala bu ulke yasanir diyorsaniz bravo size..
  • olmasin benim faydam..istemiyorum..Bu ulke % 60'a emanet...onlar ne yapacaksa yapsin..Benden fayda gelecegine Tayyip'ten gelsin,hic isim olmaz benim..doguda millet birbirini yesin,kessin isterse guler gecerim.cehalet ulkesi resmen.
Pakistan Havayolları uçağında, bombalı yolcu paniği yaşandı. Toronto'dan Pakistan'ın Karaçi kentine giden 273 yolculu Boeing 777 tipi uçakta bir yolcunun üzerinde bomba olduğu konusunda Kanada polisinin uyarısı paniğe neden oldu.

Uçak, yerel saatle 07:30'da İsveç'in başkenti Stockholm'deki Arlanda Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı. Uçağa özel eğitimli güvenlik timleri girerek detaylı arama yaptı.

Uçağa bomba ile bindiği iddia edilen Pakistan uyruklu Kanada vatandaşının yakalanarak gözaltına alındı.
UÇAKTA BOMBALI YOLCU KORKUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
Pakistan her türlü yardima muhtac ama 777 ile de ucusa devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya gelin hepiniz avrupaya egalite,liberte,frantalite (serbestlik,esitlik,ozgurluk) Avrupanin ozunu bu uc madde olusturur gelin yasayin gorun o begenmediginiz turkiyeyi mumla ararsiniz ornekleri nazim hikmet,ahmet kaya, vatan hasretiyle gittiler ikisi ve daha niceleri sizde degerini anlayin. Balik sudan cikinca anlarmis suyun kiymetini gidin akdeniz ve ege sahillerini almanlar,ingilizler dolmus yoksa onlarda sizingibi dusunup kendi ulkelerinden daha refah bir ulkeyemi gelmisler yani turkiyemize ben turkiyeyi terketmek isteyenlerin bir an once terk etmesi icin duaciyim ozaman anlarsiniz cennet vatanin kiymetini erkek adam sozunde durur terkedecekse terk etmelidir hepinize iyi yolculuklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dûn Hûrriyette gördügümüz Pakistan ordusunun islamci militanlara yargisiz infazin intikami için bir gün bir PIA Pakistan uçagini herhalde havaya uçururlar.!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu memleketten turlu turlu sikayette bulunabilirsiniz ama sunu gunun birinde hatirlarsiniz su an sikayette bulundugunuz memleketi gun gelir mum ile ararsiniz isterseniz deneyin ve gorun siz sizlere anlatilan parlak masallara degilde gerceklere kulak asar ve bakarsiniz zaten su anda bulunmus oldugunuz sikayetlerinizden vazgeceginizi umuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hazimsizlik var..ayva,elma,armut..hangisi acaba?neyse..ufak bir dunyada yasiyoruz..anladin bence ne dedigimi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Normal karşılamak lazım bazı şeyler değişiyor e tabi ayakcılarıda burdakı kacıp gitmekden söz edenler onlar telaşa kapılıyor. yürüyün aslanlarım gıdın bu ülkeden kim tutar sizi gidin de yabancı ülkede en düşük sınıf insan gibi muamele görün hak ettiginiz deger o burda kalanız gene insan yerine koyarsınız ben bunu sindiremem gidin toz olun ayit oldugunuz yere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Helal olsun senin gibi bu ulkede dusunenlerde varmis..Bu yoruma + 10 puan..Evetciler..Siz bu yoruma arkadasin pek takılmayın..Bakin yine doguda kan govdeyi goturuyor,millet adana'da miting yapmis yine..Sizi o goruntulerle bas basa birakiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz de sizleri alsak baska memleketlere mesela arabistan a ,iran a dogru...70 yildir bu memleketi hep ayni zihniyetler yonetmekte sonuc ne peki??? hic sifir...ne icadimiz var yok once kendimize sonra ulkemize dunyaya ne faydamiz var yok...hristiyanlar kafa yorsun,calissin icat etsin tembel,bagnaz,yobaz muslumanlarda parasini versin alsin..hala bu memlektte tore cinayeti var, adina berdel denen rezillik var,hala kiz cocuklarini okula gondermeme var, hala sacma sapan inanislar var..Herseyden onemlisi adalet yok,hak hukuk yok, ne polis var ne yargi ne duzen var ne de nizam ne standart var ne insanlik..hersey torpil,hemsehricilik,cikar,yalan,rusvet,adilik ustune kurulmus ve hala oyle devam etmekte ve hala bu ulke yasanir diyorsaniz bravo size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olmasin benim faydam..istemiyorum..Bu ulke % 60'a emanet...onlar ne yapacaksa yapsin..Benden fayda gelecegine Tayyip'ten gelsin,hic isim olmaz benim..doguda millet birbirini yesin,kessin isterse guler gecerim.cehalet ulkesi resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000