10 Kasım 2017, Cuma 14:55:23

Uçakta Ata'ya saygı duruşu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79'uncu yıl dönümünde Ankara-İstanbul seferini yapan bir uçakta saat 9'u 5 geçe yolcular saygı duruşunda bulundu. Uçakta duygusal anlar yaşandı.
  • Hayret cok şaşırtıçı Önçeki yıllar Atatürkün ne bsyramını ne seyranını kutlatıyordular şimdi utanmadan uçaklarda bile anonslar yapılıyor ! Açaba bu dedikleri Reis 2019 sonra bu kutlama firsatını insanlara bırakıçak mı? Karşı olanlar hepizi Atatürkçü oldu bu nazıl oluyor?
  • Ucakta dursaymis havada....
  • Utanmadan hala oturanlarda var. Rahatsiz da olmamislar anlasilan.
  • TV’de Kuzey Kore ve Eski Lideri için gördüklerimden sonra buna Yorum yapmak Abeste iştiğal . Birileri Çıkıp Resmen OTOYOLU TRAFİĞE KAPATIYOR,Saygı Duruşu Bahanesi ile ! Bazıları artık Nerede duracağını Şaşırdı ! Saygıya Lafım yok ama Uçak içi veya Otoyolu Akan Trafiği Kaza Pahasına Kapamak SAÇMALIK !
  • Tam bir komedi. Utanç verici.
  • Bu ülke , 1 dakika ayakta saygi durusunda bulunacak bir lider daha goremeyecegi icin varoldukca surdurulecek.bence su an burada yorum yapma hakkina sahip olan herkes borclu.kepazelik yazan arkadasi siddetle kiniyorum, yazik vefasizlik nankorluk zor is.ayrica herkesin oldugu yerde ayaga kalkmasi tehlikeli bi durum degil,zaten bulundugu koltuk 80 kgyi tasiyorsa ayaga kalktiginda sabit durdugu yerde 80kgyi tasir
  • Havacılık camiası atatürk düşmanı kaynıyormuştq haberimiz yokmuş:(
  • boş işler, ayakta duranların bir tanesinin insanlığa faydası ne diye sorsan sıfır!! saygı gerekli ama abartmak sadece 3.cü dünya ülkelerine mahsus!
  • Gereksiz hareketler baskilar.. oturun yerinize
  • Kime ne faydası var bu duruşun.Böyle dikilip duracağıma tüm şehitlerimize dua okuyorum.Görevimi yapmış olmanın huzur ve dinginliği ile.Faydalı olsaydı dikilmek kırmızılı kadın ıslanmazdı.:)

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79'uncu yıl dönümünde Ankara-İstanbul seferini yapan Pegasus'a ait uçakta saat 9'u 5 geçe yolcular saygı duruşunda bulundu. Uçakta duygusal anlar yaşandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79'uncu yıl dönümünde Ankara-İstanbul seferini yapan Pegasus uçağıda anıldı. Tam saat 9'u 5 geçe uçakta siren sesini duyan yolcular, 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Yaşanan duygusal anlar uçakta bulunan bir yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Görüntülerde, sirenin çalması ile birlikte yolcular saygı duruşunda bulunuyor.

Uçakta Ata'ya saygı duruşu

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

THY ~ 6 yıl önce
Hayret cok şaşırtıçı Önçeki yıllar Atatürkün ne bsyramını ne seyranını kutlatıyordular şimdi utanmadan uçaklarda bile anonslar yapılıyor ! Açaba bu dedikleri Reis 2019 sonra bu kutlama firsatını insanlara bırakıçak mı? Karşı olanlar hepizi Atatürkçü oldu bu nazıl oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senin ~ 6 yıl önce
Bulunduğun yerde yeni olabilir. Şaşırma.
THY'YE ~ 6 yıl önce
Önce 10 Kasım ATATÜRK'ün ölüm yıldönümüdür bayramı değil. İlk bunu öğren de sonra Türkiye Cumhuriyetinin bir kurumu olan THY rumuzunu kullan. Yazık sana.
Ayrıca ~ 6 yıl önce
Kutlama değil anma. Seni bu cahillikle THY ye nasıl almışlar veya THY nasıl barındırıyor enteresan.
Ucak ~ 6 yıl önce
Ucakta dursaymis havada....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne yazi ki ~ 6 yıl önce
Utanmadan hala oturanlarda var. Rahatsiz da olmamislar anlasilan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapmayın ~ 6 yıl önce
TV’de Kuzey Kore ve Eski Lideri için gördüklerimden sonra buna Yorum yapmak Abeste iştiğal . Birileri Çıkıp Resmen OTOYOLU TRAFİĞE KAPATIYOR,Saygı Duruşu Bahanesi ile ! Bazıları artık Nerede duracağını Şaşırdı ! Saygıya Lafım yok ama Uçak içi veya Otoyolu Akan Trafiği Kaza Pahasına Kapamak SAÇMALIK !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka zaman ~ 6 yıl önce
Kapanınca da aynı yorumu bekleriz.
Yapmayın'a ~ 6 yıl önce
Bugünkü köprüdeki koşu için kapanan yollara ne yorum yaptın merak ediyorum.
Saçmalık ~ 6 yıl önce
Tam bir komedi. Utanç verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 6 yıl önce
Tam bir oksijen israfisin...
? ~ 6 yıl önce
utanc verici ve sacmalik olan nedir ? sen Türk degilsin galiba
seni si kr lr ~ 6 yıl önce
işte o zaman utanırsın. bazı şeyleri yanlış öğretmişler sana
Utanç ~ 6 yıl önce
Bu vatan uğruna Şehit olanlar için sensin
saygi ~ 6 yıl önce
Bu ülke , 1 dakika ayakta saygi durusunda bulunacak bir lider daha goremeyecegi icin varoldukca surdurulecek.bence su an burada yorum yapma hakkina sahip olan herkes borclu.kepazelik yazan arkadasi siddetle kiniyorum, yazik vefasizlik nankorluk zor is.ayrica herkesin oldugu yerde ayaga kalkmasi tehlikeli bi durum degil,zaten bulundugu koltuk 80 kgyi tasiyorsa ayaga kalktiginda sabit durdugu yerde 80kgyi tasir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 6 yıl önce
Havacılık camiası atatürk düşmanı kaynıyormuştq haberimiz yokmuş:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş ~ 6 yıl önce
boş işler, ayakta duranların bir tanesinin insanlığa faydası ne diye sorsan sıfır!! saygı gerekli ama abartmak sadece 3.cü dünya ülkelerine mahsus!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puff ~ 6 yıl önce
Gereksiz hareketler baskilar.. oturun yerinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayip ~ 6 yıl önce
Utanmiyormusunuz bunlari yazarken.
Doğru ~ 6 yıl önce
Adı saygı duruşu. Senin gibi saygısızların gösterecek saygısı olmadığı için sana göre gereksiz. Sen git önün ilikli başkalarının önünde eğil.
Buraya saçma diye yazanlar ~ 6 yıl önce
Merak ediyorum. Acaba ATATÜRK'ün, kıyasladığınız kişilerin mal varlığını, hazıra konmuşlukla ülkeyi yönettiklerini dikkate alınca, kendisinin tüm hayatını ülkesi için feda ettiğini düşününce, ülkeyi kurtarmak için onbinlerce insanın hayatını kaybettiğini düşündükçe hiç mi üzülmüyor, hiç mi gözünüz dolmuyor, hiç mi kendinizden utanmıyorsunuz? 1 dakika, sadece 1 dakika saygı göstermek, kolay para kazanmanız, lüks arabalara binmeniz, eşinizi dostunuzu işe sokmanız için atılan binbir takladan çok ama çok saygıdeğer ve gururlu emin olun. futbol, Vip vs geçecek diye yol kapatılan ülkemizde bir ATAMIZA saygı için 1 dakika trafiğin durması mı battı size? Sizi ALLAH ıslah etsin.
Faydasız duruş ~ 6 yıl önce
Kime ne faydası var bu duruşun.Böyle dikilip duracağıma tüm şehitlerimize dua okuyorum.Görevimi yapmış olmanın huzur ve dinginliği ile.Faydalı olsaydı dikilmek kırmızılı kadın ıslanmazdı.:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000