02 Aralık 2008, Salı 08:04:30

Uçaklara 'sis' engeli

Dün Marmara Bölgesi'ndeki yoğun sis, ulaşımı da sekteye uğrattı...
  • onlar yorum yaparmi canim oyle koca kari gibi bildiklerini okurlar. Taxi de bile cani sikilip chime a basip bu ucak neden kalkmiyor az yaksin diye mi yavas gidiliyor diye soran bi milletten ne beklersin
  • O meşhur yolcular yorum yapmamış mı peki...hani..."kimbilir ne olduda kalmıyorlar ama bize sis diyorlar" mış felan gibi??

Sis nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 5 metreye kadar düşerken kara, deniz ve hava trafiği olumsuz etkilendi. Çanakkale Boğazı’nda saat 03.00’ten itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle Boğaz, çift yönlü olarak gemilerin geçişine kapatıldı. Edirne ve Tekirdağ’da sabah saatlerinde etkili olan sis özellikle sürücüleri zor durumda bıraktı. THY’nin dünkü İstanbul- Sivas, Sivas- İstanbul seferleri de Sivas’taki yoğun sis nedeniyle iptal edildi. Sis, Bolu Dağı trafiğini de olumsuz etkiledi.

Uçaklara 'sis' engeli

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
onlar yorum yaparmi canim oyle koca kari gibi bildiklerini okurlar. Taxi de bile cani sikilip chime a basip bu ucak neden kalkmiyor az yaksin diye mi yavas gidiliyor diye soran bi milletten ne beklersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
O meşhur yolcular yorum yapmamış mı peki...hani..."kimbilir ne olduda kalmıyorlar ama bize sis diyorlar" mış felan gibi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000