29 Aralık 2012, Cumartesi 17:16:56

UÇAKLAR BAŞKA MEYDANLARA YÖNLENDİRİLİYOR

Vnukovo Havaalanı’na inmesi gereken uçakların Domodedovo ve Nijniy Novgord havalimanlarına yönlendirildiği belirtildi.
  • Bu aralar Rus yapımı uçaklarda çoğunlukla problemler çıkıyor, düşen uçaklar bir değil iki değil, var demek ki bir problem... Ayrıca bu uçağı beğenip beğenmemekle alakalı bir şey de değil, eğer bir olay art arda oluyorsa, demek ki bir ihmal veya teknik bir sorun var, ve bu giderilemiyor.. Rus uçaklarıyla ben olsam uçmam, kendi görüşüm...
  • Uçak TU-204,arkadaş rus uçağı diye eleştirdiğin bu uçakta rolls-royce motorlar kullanılıyor,yorum yapmadan önce bi araştıraydın iyiydi..
  • Rus ucaklarini begenmeyen arkadas sanirim sen ya amerikali yada avrupalisin ki rus ucaklarini begenmiyorsun. Ama yok oyle degil ise elestirmeye hakkin yok. Daha iyisini yapmaya davet ederler adami.
  • Allah razı olsun bu haberi verenlerden Bilgisiz kalmadık. Oraya bugün gitmeyeli arkadaşlar.
  • yine rusya yine rus ucagi :(

Rusya Federasyonu Acil Durumlar Bakanlığı Moskova Bölge Müdürlüğünün bildirdiğine göre Tu-204 tipi uçağın kaza gerçekleştirdiği Vnukovo Havalimanı’na inmesi gereken 12 uçak Domodedovo Havalimanına ve bir uçak da Nijniy Novgorod Havalimanına yönlendirdi.

Vnukovo’ya gerçekleştirdiği acil iniş sırasında Tu-204 tipi uçakta yangın çıkmıştı. Şu an itibarıyla yangın söndürülmüş bulunuyor.

Acil Durumlar Bakanlığının açıklamasına göre uçakta 8 kişilik mürettebat bulunuyordu. Kazada üç kişinin hayatını kaybettiği bildiriliyor.

Bakanlık yetkililerinin açıklamalarına göre Moskova saatiyle 18.30’dan itibaren Vnukovo Havalimanı kapatıldı.

Bunun yanında yapılan açıklamalarda Vnukovo Havalimanı’na inmesi gereken 12 uçağın Domodedovo Havalimanına ve bir uçak da Nijniy Novgorod Havalimanına yönlendirildiği belirtiliyor.

UÇAKLAR BAŞKA MEYDANLARA YÖNLENDİRİLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Сердар ~ 11 yıl önce
Bu aralar Rus yapımı uçaklarda çoğunlukla problemler çıkıyor, düşen uçaklar bir değil iki değil, var demek ki bir problem... Ayrıca bu uçağı beğenip beğenmemekle alakalı bir şey de değil, eğer bir olay art arda oluyorsa, demek ki bir ihmal veya teknik bir sorun var, ve bu giderilemiyor.. Rus uçaklarıyla ben olsam uçmam, kendi görüşüm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
Uçak TU-204,arkadaş rus uçağı diye eleştirdiğin bu uçakta rolls-royce motorlar kullanılıyor,yorum yapmadan önce bi araştıraydın iyiydi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendi ucagin olunca rus ucagini begenmeme hakkin olur ~ 11 yıl önce
Rus ucaklarini begenmeyen arkadas sanirim sen ya amerikali yada avrupalisin ki rus ucaklarini begenmiyorsun. Ama yok oyle degil ise elestirmeye hakkin yok. Daha iyisini yapmaya davet ederler adami.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cafer ~ 11 yıl önce
Allah razı olsun bu haberi verenlerden Bilgisiz kalmadık. Oraya bugün gitmeyeli arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine ~ 11 yıl önce
yine rusya yine rus ucagi :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cccp ~ 11 yıl önce
ne alıp veremdiğin var Ruslarla? Bilelim..
yine ~ 11 yıl önce
vay eseser kardesim alinma ya. Ruslari severim. Ucagina binmem o kadar. Hic isim olmaz boyle havayollariyla. Ruslarin milliyetiyle ilgili bir sey degil. Hadi Poka

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000