20 Şubat 2009, Cuma 07:34:15

Uçak türbülansa girdi, 30 kişi yaralandı

Filipinler'in başkenti Manila'dan Japonya'nın başkenti Tokyo'yo sefer yapan Amerikan Northwest havayollarına ait bir yolcu uçağının türbülansa girmesi sonucu yaklaşık 30 kişinin yaralandığı bildirildi.
  • bu şirkete uyuz olan arkadaşım , nasıl ah ettin ki bu haberi okumak nasip oldu sana ? inşaallah seni üzen ekipe denk gelmiştir.. şaka bir yana ben amerikanın tamamına uyuzum , ama onların türbülansı ne zaman olur bilmiyorum. sevgiler.
  • lütfen öyle demeyin oradakilaerde insan ! heleki uçak hiç şakaya gelmez... size nekadar ukala dawransalar bile böle bişi söylemeyin....
  • ikikere bu firmayla seyahat ettim turk oldugum icin yani musliman beni ucagin arkasina attilar hosteslerin gozu bende tuvalete gittigim zaman iki dk sonra kapiyi caldilar ve ukala ukala fazla dolasma yerinde otur dediler ucaklarda eski dandik koltuklarin teli cikmis nerdeyse radyo tuslari dandik kirik beter olsunlar kendi havayolu firmamizin kiymetini bilelim.

Yetkililer, yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ciddi olduğunu belirtti.

Japonya Ulaştırma Bakanlığının bir yetkilisi, Boeing 747-400 tipi yolcu uçağında 408 yolcu ve 14 kişilik mürettebat bulunduğunu kaydetti.

Uçak türbülansa girdi, 30 kişi yaralandı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bu şirkete uyuz olan arkadaşım , nasıl ah ettin ki bu haberi okumak nasip oldu sana ? inşaallah seni üzen ekipe denk gelmiştir.. şaka bir yana ben amerikanın tamamına uyuzum , ama onların türbülansı ne zaman olur bilmiyorum. sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lütfen öyle demeyin oradakilaerde insan ! heleki uçak hiç şakaya gelmez... size nekadar ukala dawransalar bile böle bişi söylemeyin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ikikere bu firmayla seyahat ettim turk oldugum icin yani musliman beni ucagin arkasina attilar hosteslerin gozu bende tuvalete gittigim zaman iki dk sonra kapiyi caldilar ve ukala ukala fazla dolasma yerinde otur dediler ucaklarda eski dandik koltuklarin teli cikmis nerdeyse radyo tuslari dandik kirik beter olsunlar kendi havayolu firmamizin kiymetini bilelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000