21 Haziran 2009, Pazar 08:20:33

"Uçak seferleri artık başlamalı"

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, “Ermenistan ile Suriye arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesinin önündeki en önemli engelin, Türkiye üzerinden, doğrudan bir kara hattının olmaması” olduğunu söyledi...
  • Belki ermenilere Agri dagini hediyye edelim? Belki Van`in anahtarini tepside hediyye edelim? Belki Erzurumu ARZRUM diye ermenice cagiralim? Hadi ordan, Ermenistan. Karabag isgali bitmeyince, sacma "soykirim" iddialarindan vazgecmeyince Turkiye`den faydalanamazsiniz. Yasasin Azerbaycan, Yasasin Turkiye. Yeter artik dusmanlara iyi tavir gostermek!!!
  • Önce şu Türkiye ile ilgili iddialarınızdan bir vaz geçin. Sonra atlayın gelin Ankara'ya biz yıllardır çok büyük hata yaptık. Özür dileriz, deyin. Sonra biz bir düşünelim. Bak Turgut rahmetli Yunanistan'a vizeyi kaldırdı, onlarda jest yapar kaldırırlar, diye. Ne oldu? Yıllardır Adalardan geliyorlar, Trakya'dan geliyorlar, benim domatesimi, kirazımı işte artık ne ellerine geliyorsa alıp ellerini kollarını sallaya sallaya hergün vizesiz gidip geliyorlar.

Resmi bir ziyaret nedeniyle bulunduğu Ermenistan'da, Ermeni lider Serj Sarkisyan ile bir araya gelen Esad, Sarkisyan ile Türkiye-Ermenistan ilişkilerini konuştuklarını belirtti.

Esad, “Ankara-Erivan ilişkileri Sarkisyan ile odaklandığımız bir konudur. Sarkisyan, Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin nasıl geliştirilebileceğini sordu. Çünkü Suriye, Ermenistan ve Türkiye birliktedir” diye konuştu. Suriye ve Ermenistan arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için fırsatların değerlendirilmesi ve engellerin kaldırılması gerektiğini vurgulayan Esad, her iki devletin uzun vadeli vizyon belirlemeleri gerektiğini kaydetti. Esad, iki ülke arasında doğrudan havayolu seferlerinin başlaması gerektiğini de bildirdi.

"Uçak seferleri artık başlamalı"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Belki ermenilere Agri dagini hediyye edelim? Belki Van`in anahtarini tepside hediyye edelim? Belki Erzurumu ARZRUM diye ermenice cagiralim? Hadi ordan, Ermenistan. Karabag isgali bitmeyince, sacma "soykirim" iddialarindan vazgecmeyince Turkiye`den faydalanamazsiniz. Yasasin Azerbaycan, Yasasin Turkiye. Yeter artik dusmanlara iyi tavir gostermek!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce şu Türkiye ile ilgili iddialarınızdan bir vaz geçin. Sonra atlayın gelin Ankara'ya biz yıllardır çok büyük hata yaptık. Özür dileriz, deyin. Sonra biz bir düşünelim. Bak Turgut rahmetli Yunanistan'a vizeyi kaldırdı, onlarda jest yapar kaldırırlar, diye. Ne oldu? Yıllardır Adalardan geliyorlar, Trakya'dan geliyorlar, benim domatesimi, kirazımı işte artık ne ellerine geliyorsa alıp ellerini kollarını sallaya sallaya hergün vizesiz gidip geliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000