13 Haziran 2008, Cuma 08:24:15

"Uçak kazasıyla ilgili kuşkularım var!"

CHP Isparta Milletvekili ve TBMM Ulaştırma Komisyonu Üyesi Mevlüt Coşkuner, 30 Kasım 2007 tarihinde Isparta'nın Keçiborlu ilçesi Türbetepe mevkiinde düşen uçakla ilgili kuşkuların, son yaşanan gelişmelerle birlikte arttığını söyledi.
  • Uçak Rumuzlu kardeş, ağzına sğlık, ne kadar da güzel tanımlanışsın bizleri, bu konuda tetikcilik yapan Uğur Dündar'ın bu günkü son seyahatimi World Focus'un uçağıyla yaptım dünyanın en güvenilir uçaklarıymış meyer demeğeceyinin garantisini verecek birisi çıksın onun heykelini beraberce ağrı dağına dikelim. Üzülme kardeş havacılık bilgimiz ve etik ölçümüz bu işte,ama karamsar olma güzel günleri hep birlikte göreceğiz hem de yakında biz bunu hak ediyoruz. Bu ülkede yanlışlarla doğrular bir gün mutlaka ayırt edilecektir.
  • yine tartışmaları olacak sanırım habercilerede 1 hafta oyalanacak iş çıkacak herkes bilmediği birşeyler için yorum yazacak herkes havacı olacak yine birileri çıkıcak ben o uçağa binecektim vazgeçtim diyecek.rahat bırakın insanlar araştırsın.7.aya girildi ben bu milletvekilinin ismini ilk defa duydum bu haber için seçimlermi yaklaştı acaba.sürekli haber yapıp insanların acılarını tazelemeyin.
  • Türkiye'de ve dünyada,daha öncede uçak kazaları oldu,ancak bu kaza biraz gizemli,Oluşturulan kaza kırım heyetinin de işi zor. Tetikçi gazeteciler de bilerek konuyu saptırıyor. kaza kırım heyetinin hiç bir etki altında kalmadan ve aceleye getirmeden konuyu derinlemesine araştırması lazım.Tetikçi gazeteler ve gazetecilerde hesaplaşmalarını bu kaza üzerinden değil de başka alanlarda sürdürseler iyi olur.

Coşkuner, kazadan sonra yaşamını yitirenlerin eşyalarının halen bazı yakınlarına teslim edilmediği ve uçakta bulunan bilim adamlarına ait iki diz üstü bilgisayarın akıbeti ile ilgili olarak Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüştüğünü açıkladı.

Bilgisayardan birinin Boğaziçi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Özgen Berkol Doğan'a diğerinin de Prof.Dr.Engin Arık'a ait olduğu öğrenildi.

Türk halkının ne kadar kuşkuluysa kendisinin de bu konuda o kadar kuşkulu ve hassas olduğunu belirten Coşkuner, "Kazada iki diz üstü bilgisayarın biri kullanılamaz halde diğeri nerede bilinmiyor. Uçakta bilim adamlarının olduğunu biliyoruz. Bu kazanın pilotaj hatasından mı veya başka bir arızadan mı meydana geldiğini öğrenmek için daha evvel soru önergesi verdim? Ayrıca kara kutunun arızalı çıkması, kazanın nedenine ilişkin net bilgilerin ortaya konulamaması kuşkularımızı artırdı" şeklinde konuştu.

CHP Isparta Milletvekili Coşkuner, insana hayatını ilgilendiren bu kazayı araştırmayı kendine görev kıldığını ifade ederek, "Ortada kuşkular varken bunları görmezden gelemem. Bakan Yıldırım'a bilgisayarların kayıp olmasından ötürü kuşkulu olduğumu dile getirdim" dedi.

"Uçak kazasıyla ilgili kuşkularım var!"

Yorumlar

Saf ~ 16 yıl önce
Uçak Rumuzlu kardeş, ağzına sğlık, ne kadar da güzel tanımlanışsın bizleri, bu konuda tetikcilik yapan Uğur Dündar'ın bu günkü son seyahatimi World Focus'un uçağıyla yaptım dünyanın en güvenilir uçaklarıymış meyer demeğeceyinin garantisini verecek birisi çıksın onun heykelini beraberce ağrı dağına dikelim. Üzülme kardeş havacılık bilgimiz ve etik ölçümüz bu işte,ama karamsar olma güzel günleri hep birlikte göreceğiz hem de yakında biz bunu hak ediyoruz. Bu ülkede yanlışlarla doğrular bir gün mutlaka ayırt edilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 16 yıl önce
yine tartışmaları olacak sanırım habercilerede 1 hafta oyalanacak iş çıkacak herkes bilmediği birşeyler için yorum yazacak herkes havacı olacak yine birileri çıkıcak ben o uçağa binecektim vazgeçtim diyecek.rahat bırakın insanlar araştırsın.7.aya girildi ben bu milletvekilinin ismini ilk defa duydum bu haber için seçimlermi yaklaştı acaba.sürekli haber yapıp insanların acılarını tazelemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köylü ~ 16 yıl önce
Türkiye'de ve dünyada,daha öncede uçak kazaları oldu,ancak bu kaza biraz gizemli,Oluşturulan kaza kırım heyetinin de işi zor. Tetikçi gazeteciler de bilerek konuyu saptırıyor. kaza kırım heyetinin hiç bir etki altında kalmadan ve aceleye getirmeden konuyu derinlemesine araştırması lazım.Tetikçi gazeteler ve gazetecilerde hesaplaşmalarını bu kaza üzerinden değil de başka alanlarda sürdürseler iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000