08 Eylül 2010, Çarşamba 13:19:23

UÇAK KAZASINDAN SKANDAL ÇIKTI!

Çin’de geçtiğimiz ağustos ayı içinde 42 kişinin öldüğü uçak kazasının soruşturması kapsamında, müfettişlerin yaptığı soruşturmada 200’den fazla pilotun iş bulabilmek için uçak şirketlerine verdikleri özgeçmişlerde ‘uçuş saatlerini’ şişirdikleri ortaya çıktı.
  • Bakın araştırın, sadece 3 kişiyi ben duydum.
  • SHENZEN HAVA YOLLARI DÜNYADA ÖNEMLİ HAVA TAŞIMACILIĞI ŞİRKETLERİNDEN BİRİ,BÖYLESİNE BÜYÜK BİR ŞİRKETTE EĞER BU TARZ PİLOTLAR UÇUYORSA HER YERDE UÇABİLİRLER,DOLAYISI İLE THY NİN İSTİHDAM ETTİĞİ YABANCI PİLOTLARDADA AYNI SORUN OLABİLİR SHGM ,THY YE ALINAN YABANCI PİLOTLARI DERHAL MERCEK ALTINA ALMALI ,ALLAH KORUSUN YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.

Pilotlar işe girmeden önce yıl deneyimleri konusunda da yanlış bilgi vermiş. Havayolu şirketlerinin ise bu bilgileri doğrulamadan işe aldıkları belirtildi.

BİLGİLER YANLIŞ

Pilotların özgeçmişlerini inceleyen ve araştıranmüfettişler, buradaki uçuş saatlerinin dışında, yaşı, çalıştığı dönemve hatta eğitimbilgilerinin bile yanlış olduğunu saptadı. Özgeçmişlerinde yalan beyan veren pilotların yarısı ise son kazayı yapan Şenzen Havayolları’nda görevli. Şenzen Havayolları, Henan Havayolları ile ABD’liMesa Havacılık Grubu’nun ortak yatırımı olarak biliniyor.

Konuyla ilgili soruşturmaların devam ettiği açıklandı.

24 Ağustos’ta Çin’in kuzeydoğusunda Heilongjiang Eyaleti’ndeki Yiçun kentindemeydana gelen kazada, uçak inişe geçtiği sırada pisti geçerek yere çakılmıştı. Yolculardan 42’si hayatını kaybetmiş, 53’ü ise kurtulmuştu. Çin’deki son büyük uçak kazası 2004’te yaşanmış ve uçakta bulunan 53 kişi ölmüştü. (Habertürk)

UÇAK KAZASINDAN SKANDAL ÇIKTI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bakın araştırın, sadece 3 kişiyi ben duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SHENZEN HAVA YOLLARI DÜNYADA ÖNEMLİ HAVA TAŞIMACILIĞI ŞİRKETLERİNDEN BİRİ,BÖYLESİNE BÜYÜK BİR ŞİRKETTE EĞER BU TARZ PİLOTLAR UÇUYORSA HER YERDE UÇABİLİRLER,DOLAYISI İLE THY NİN İSTİHDAM ETTİĞİ YABANCI PİLOTLARDADA AYNI SORUN OLABİLİR SHGM ,THY YE ALINAN YABANCI PİLOTLARI DERHAL MERCEK ALTINA ALMALI ,ALLAH KORUSUN YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000