24 Ağustos 2008, Pazar 08:21:39

Uçak kazası kurbanları için yapılan anıt açıldı

Süleymen Demirel Üniversitesi’nin (SDÜ), Isparta’da 30 Kasım 2007’de meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden altı bilim insanı için yaptırdığı ’Prof. Dr. Engin Arık Parkı ve Bilim Şehitleri Anıtı’ dün törenle açıldı.
  • bİR KAZA OLMUŞ VE HERNE HİKMETSE ANLAŞILMAZ BİR ŞEKİLDE AYLAR GEÇMESİNE RAĞMEN AÇIKLAMA YOKTUR RAPOR YOKTUR.KİMLER NE ŞEKİLDE VE NİÇİN KORUNMAKTADIR.SORUMLULAR NERDEDİR ŞİRKET YÖNETİCİLERİ NERDEDİR.? ATLASJET PİŞKİN PİŞKİN UÇAK ATLASJET İN DEĞİL WORLDFOCUS UN UÇAĞIYDI.. DEMEKTEDİR NASIL OLURDA SORUMLULUĞU BÖYLE ÜZERLERİNDEN ATMAYA GAYRET EDERLER.YÖNETİCİLER PARA UĞRUNA YENİ UÇAKLARI ARABİSTANA YOLLAYIP ESKİ PÜSKÜ UÇAKLARI KİRALARKAN BAŞIMIZA YA BİRŞEY GELİRSENİN HESABINI YAPMAMIŞLARMIDIR? PARA TATLI MI GELMİŞTİR.???CUKKALARINI DOLDURDULAR AFİYETLE YESİNLER ŞİMDİ

Törenin açılış konuşmasını kazada hayatını kaybeden Prof. Engin Arık’ın eşi Prof. Metin Arık yaptı.

Konuşmasına ’Enginciğim’ diye başlayan Prof. Arık, "Eşim, Türkiye’nin önünü açacak önemli bir projeye imza atmıştır. Projenin bitirilmesi onu çok heyecanlandırıyordu. Ancak onu, proje tamamlanamadan kaybettik. Umuyorum ki, çalışmalar gelecek nesillere ışık tutacaktır. Umarım bu uçak kazasında rol oynayan enayilikler bir daha yapılmaz, daima uyanık oluruz ve yapılması gerekenleri önceden yaparız" dedi.

Bilim insanları için yaptırılan parkta, Prof. Engin Arık’ın bir büstü ile Prof. Dr. Fatma Şenel Boydağ, Doç. Dr. İskender Hikmet, Araştırma Görevlileri Özgen Berkol Doğan, Mustafa Fidan ve Engin Abat’ın kaideleri yer alıyor. Ayrıca siyah mermer üzerine yazılı yazıt var.

 

Uçak kazası kurbanları için yapılan anıt açıldı

Yorumlar

blue ~ 16 yıl önce
bİR KAZA OLMUŞ VE HERNE HİKMETSE ANLAŞILMAZ BİR ŞEKİLDE AYLAR GEÇMESİNE RAĞMEN AÇIKLAMA YOKTUR RAPOR YOKTUR.KİMLER NE ŞEKİLDE VE NİÇİN KORUNMAKTADIR.SORUMLULAR NERDEDİR ŞİRKET YÖNETİCİLERİ NERDEDİR.? ATLASJET PİŞKİN PİŞKİN UÇAK ATLASJET İN DEĞİL WORLDFOCUS UN UÇAĞIYDI.. DEMEKTEDİR NASIL OLURDA SORUMLULUĞU BÖYLE ÜZERLERİNDEN ATMAYA GAYRET EDERLER.YÖNETİCİLER PARA UĞRUNA YENİ UÇAKLARI ARABİSTANA YOLLAYIP ESKİ PÜSKÜ UÇAKLARI KİRALARKAN BAŞIMIZA YA BİRŞEY GELİRSENİN HESABINI YAPMAMIŞLARMIDIR? PARA TATLI MI GELMİŞTİR.???CUKKALARINI DOLDURDULAR AFİYETLE YESİNLER ŞİMDİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000