02 Aralık 2009, Çarşamba 19:08:04

UÇAK KAĞIT GİBİ YIRTILDI!

Brezilya merkezli Taf Havayolları’na ait Boeing 727 kargo uçağı, Sao Paulo’daki Guarulhos Havalimanı’na inişinin ardından hızını alamayarak uplift platformuna çarptı.
  • Valla bu tip kazalarda uçak sanki benimmiş gibi üzülüyorum. Umarım pilotaj hatası değildir ve umarım kaskosu vardır. Bir umarım daha, inşallah boeing 727 yedek parçası hala üretiyordur :)
  • ABARTMAYIN, O KADAR DA DEĞİL.HANGİ YIRTILMA...

Brezilya’nın Taf Havayolu şirketine ait Boeing 727 tipi kargo uçağı, Sao Paulo’da bulunan Guarulhos Havalimanı’na inişini başarıyla gerçekleştirmesinin ardından hızını alamayarak park bölümündeki uplift platformuna çarptı.

Kaza nedeniyle uçağın burun kısmı kâğıt gibi yırtıldı. Mucize eseri herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken uçakta büyük çapta maddi hasar oluştu.

Uçaktaki pilotlardan biri, frenlerin tutmaması sebebiyle uçağı durduramadığını iddia etti.

Taf Havayolu yetkilileri, kaza hakkında soruşturma başlatıldığını belirtirken, sorunun piste dökülen yağ birikintisi, frenlerdeki bir sorun hatta pilotaj hatasından kaynaklanmış olabileceğini ifade ederek, konuşmak için henüz çok erken olduğunu ifade etti.

İşte o uçak:

Fren

Fren

Fren

Fren

UÇAK KAĞIT GİBİ YIRTILDI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Valla bu tip kazalarda uçak sanki benimmiş gibi üzülüyorum. Umarım pilotaj hatası değildir ve umarım kaskosu vardır. Bir umarım daha, inşallah boeing 727 yedek parçası hala üretiyordur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ABARTMAYIN, O KADAR DA DEĞİL.HANGİ YIRTILMA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000