23 Kasım 2008, Pazar 14:00:10

UÇAK BÖYLE PARÇALANDI

California'daki devasa orman yangınına müdahale eden söndürme uçağı inanılmaz bir kazaya kurban gitti. Kameralara saniye saniye yansıyan o an:
  • havacılara atıp tutanlar keşke işlerini daha dikkatli yapsaydı :)
  • 2 yıl kadar önce kazalarla ilgili bir video hazırlamıştım ve bu kaza görüntüsü de vardı. yeni bir görüntü değil keşke daha dikkatli olsaydınız.
  • Uçak parçanlanma videosunu daha önceden gördüm bence california yangını ile ilişkisi yok...Ama tibiki pilotlar için çok kötü bir kaza...Kimsenin başına gelmesin...
  • yaw yangıan körükle gitmek buna denir

15 bin hektar alanın yanmasına yol açan ve 100 bin insanın güvenlik nedeniyle bölgeden tahliye edildiği yangına müdahale eden söndürme uçağı inanılmaz bir kazaya kurban gitti.

Aşırı su yüklenmesi nedeniyle kontrolünü yitiren ve yangını söndürmeye çalışırken alevlerin içine düşen C130 tipi tanker uçağı yanarken, uçakta bulunan 3 mürettebat da yanarak feci şekilde can verdi. Yüzlerce evin kül olduğu yangında yaşanan bu inanılmaz felaketin görüntüleri kameralar tarafından anbean kaydedilirken, ortaya çıkan mağduriyet de dramın bir başka boyutunu gözler önüne serdi.

Kaynak:İHA

UÇAK BÖYLE PARÇALANDI

Yorumlar

şaşkınlar ~ 15 yıl önce
havacılara atıp tutanlar keşke işlerini daha dikkatli yapsaydı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pyriphlegethon ~ 15 yıl önce
2 yıl kadar önce kazalarla ilgili bir video hazırlamıştım ve bu kaza görüntüsü de vardı. yeni bir görüntü değil keşke daha dikkatli olsaydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Uçak parçanlanma videosunu daha önceden gördüm bence california yangını ile ilişkisi yok...Ama tibiki pilotlar için çok kötü bir kaza...Kimsenin başına gelmesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
yaw yangıan körükle gitmek buna denir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000